«Με πωρώνουν οι δυσκολίες»

Tην πεποίθησή του ότι η ΑΕΚ θα νικήσει στο τέλος εξέφρασε ο Θωμάς Μαύρος που εμφανίστηκε έτοιμος να αντιμετωπίσει όποια δυσκολία παρουσιαστεί στο εγχείρημα που ανέλαβε.

Σε δηλώσεις του στη εφημερίδα «Ωρα των Σπορ» τόνισε πως είναι αποφασισμένος να κάνει κάθε τι για να βγάλει την ΑΕΚ από το τέλμα και πως οι δυσκολίες δεν τον αποθαρρύνουν, αλλά αντίθετα τον πωρώνουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θωμάς Μαύρος στην εφημερίδα «Ωρα των σπορ»:

«Στόχος μας είναι να βγούμε από το αδιέξοδο και το τέλμα στο οποίο βρισκόμαστε. Να φτιάξουμε μία ομάδα, το γήπεδό μας, να είμαστε ενωμένοι και να κάνουμε την ΑΕΚ όπως την ήξερε ο κόσμος παλιά», τόνισε.

Οσο για τις δυσκολίες; «Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, ε, και; Ήταν φυσιολογικό, το ξέραμε από την αρχή. Στις δύσκολες στιγμές φαίνονται οι δυνατοί και εκείνοι που ρισκάρουν τα πάντα για αυτό που αγαπάνε. Οι δυσκολίες με πωρώνουν, αυτές με κάνουν δυνατό».

Τέλος, για την ανταπόκριση του κόσμου, τόνισε: «Μαζί με τον κόσμο θα αναγεννήσουμε την ομάδα. Λέτε για τα διαρκείας που δεν πάνε τόσο καλά. Δεν απογοητεύομαι. Η ΑΕΚ στο τέλος θα νικήσει».

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε