Ελληνικής καταγωγής παραγωγός ταινίας στην Νέα Υόρκη

Σας απευθύνω αυτή την έκκληση, για να βοηθήσετε ένα νεαρό παραγωγό ελληνικής καταγωγής, τον Λίαμ Μακρόγιαννη, ο οποίος είναι ανεξάρτητος παραγωγός ταινιών στην Αστόρια. Η οικογένεια Μακρόγιαννη έχει τις ρίζες της στην ΄Ηπειρο, στον Πόρο και Πειραιά – και ο παππούς του από τον πατέρα του, ήταν ο Κάπταιν Πίτερ Λ. Φίλιος ο οποίος ήταν ευρύτερα γνωστός και αγαπητός ως ο μόνος Έλλην Αστυνομικός Κάπταιν της πάλαι ποτέ ελληνικής συνοικίας της Αστόριας στη Νέα Υόρκη.

Ο Κάπταιν Φίλιος ηγείτο τακτικά της παρελάσεως την “Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας” και στις ελεύθερες του ώρες είχε ένα μαγαζάκι με την ονομασία ” Philios Monuments”, που ασχολείτο με μαρμάρινες επιγραφές για την Ελληνική Κοινότητα. Ο Κάπταιν Φίλιος πέθανε και το κατάστημα πέρασε στα χέρια του γιού του Ρόμπερτ και του εγγονού του ΄Εβαν, και χρησιμοποιείται για δημιουργικές τέχνες.

Ο Έβαν Μακρόγιαννης έκανε δύο ταινίες στην Αστόρια, το THE SUPER και το THE TURNPIKE KILLER και παρέδωσε την βραβευμένη του πείρα στον 13χρονο γιό του ο οποίος ετοιμάζει μια ταινία Ζόμπυ στην Αστόρια. Και  πιστεύω αξίζουν βοήθειας να προωθήσουν το έργο στην αγορά και να το ετοιμάσουν – και ότι πρέπει να τύχουν βοήθειας από τους Έλληνες αδελφούς και αδελφές τους. Γίνονται ανεξάρτητα έργα τρόμου στην Αμερική, μια βιομηχανία γεμάτη από ονόματα όπως το Ρομέρο, Φούλτζι, Ντάριο Αργέντο, όμως μόνο ΤΩΡΑ μας ήλθε ένας Μακρόγιαννης.

Η νέα ταινία ονομάζεται SURVIVE, γραμμένο και ετοιμασμένο από ένα Ελληνο-Αμερικάνο νεαρό, γυρισμένο στην Αστόρια, με την συμμετοχή αριθμού Ελληνο-Αμερικανών ηθοποιών.

Σας κάνω έκκληση όπως συνεισφέρετε γενναιόδωρα μέσα σε Ελληνικό πνεύμα.

Κάνετε κλίκ εδώ για να στείλετε στην συνεισφορά σας:

http://www.indiegogo.com/SurviveVHSBigBox

Με βαθιά εκτίμηση,

Νικόλαος Τάνερης (Παραγωγός) SURVIVE