«Ο Ευρωπαίος Παναθηναϊκός μπορεί»

Το ευρωπαϊκό του πρόσωπο πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός για να μπορέσει να περάσει τη Μάλαγα, όπως τόνισε ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισήμανε στον NovaΣΠΟΡ FM πως σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται και τύχη, καθώς τα προβλήματα των Ισπανών δεν παίζουν μπάλα. Οσο για την Παναθηναϊκή Συμμαχία, επισήμανε ότι έχει βοηθήσει την ομάδα και πως χρειάζεται την στήριξη όλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Αντωνιάδη:

«Ο Παναθηναϊκός είναι σε μια περίεργη καμπή. Έχει μπροστά του δύο δύσκολους αγώνες. Το όνομα για την Ευρώπη είναι ο Παναθηναϊκός, όμως αντιμετωπίζει τη Μάλαγα που παίζει στην Ισπανία, το καλύτερο για εμένα πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Την έχω δει είναι μια καλή ομάδα που παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Εάν ο Παναθηναϊκός ντυθεί ευρωπαίος και με λίγη τύχη μπορεί να περάσει. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να αποκλειστούμε βέβαια αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται και λίγη τύχη. Εάν παίξει καλά νομίζω ότι μπορεί να τα καταφέρει. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και αδύνατο. Εάν τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός, τότε θα ανασάνει οικονομικά και θα μπουν όλα σε άλλες βάσεις. Τότε σώθηκε η παρτίδα», τόνισε αρχικά για το παιχνίδι με την Μάλαγα.

Για τις εντυπώσεις του από τον Παναθηναϊκό μέχρι τώρα: «Δεν το έχουμε δει την ομάδα σε πολλούς αγώνες. Ήταν λίγοι οι φιλικοί αγώνες νομίζω. Η αλήθεια είναι ότι δεν ενθουσιάστηκε από τον Παναθηναϊκό αλλά μπορεί να βελτιωθεί. Πρόσεξα τον Σισοκό… Παίζει για την ομάδα και αυτό είναι μια μεγάλη υπόθεση για έναν ποδοσφαιριστή. Ήταν στη Βόλφσμπουργκ και εκεί στη Γερμανία μαθαίνουν ότι πρέπει να προσφέρουν παντού. Αυτός είναι η έκπληξη του ΠΑΟ».

Για τον Βελάσκες και τον Σο: «Δεν φάνηκε όσο θα έπρεπε. Δεν είχε πίεση. Θα τον δούμε. Τον Σο δεν τον έχω, μου έχουν πει όμως ότι είναι καλός. Καλό θα ήταν παίρναμε 1-2 παίκτες ακόμη. Να αποκλείαμε την Μάλαγα και να προχωρούσαμε».

Για τα προβλήματα της Μάλαγα: «Τα προβλήματα δεν επηρεάζουν έναν παίκτη. Όταν μπαίνει στο γήπεδο όλα τα ξεχνάνε. Στόχος της Μάλαγα είναι ο ίδιος με του ΠΑΟ. Τα χρήματα από την πρόκριση γιατί έχει αρκετά προβλήματα».

Για την Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Έχει ανακουφίσει την ομάδα. Πρόσφερε τα μέγιστα και πρέπει να συγχαρούμε όλους που βοηθούν. Πρέπει να είμαστε παρόντας τώρα που μας χρειάζεται η ομάδα».

Για τον Καραγκούνη: «Είμαι μέλος του ΔΣ και πρόεδρος των παικτών. Η θέση μου είναι δεδομένη. Δεν ξέρω τι έγινε και δεν το σχολιάζω. Κάποια στιγμή πρέπει ο ΠΑΟ να κρατά τα στελέχη του τα ιστορικά».

πηγή:on-sports.gr