Σαμαράς:”Δεν θα επιτρέψω η χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι”

– “Λυπάμαι για εκείνους που δεν βοηθούν, αλλά αντίθετα ρίχνουν λάδι στη φωτιά” – “Θετική εξέλιξη η επίσκεψη Μέρκελ” – “Θα την υποδεχθούμε όπως αρμόζει σε έναν ηγέτη μεγάλης δύναμης και φίλης χώρας”

Παρέμβαση για τα γεγονότα που διαδραματίσθηκαν χθες στο Πεντάγωνο αλλά  και αναφορά στην επίσκψη της Ανγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα έκανε με δήλωσή  του ο Αντώνης Σαμαράς.
Θετική εξέλιξη χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, την επικείμενη επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ στη χώρα μας, την επόμενη Τρίτη σε δηλώσεις που έκανε επιστρέφοντας από το Παρίσι και πρόσθεσε ότι «δεν θα αφήσει τη χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι».
«Αυτή την ώρα η κυβέρνηση δίνει μάχη για την αξιοπιστία και τη σωτηρία της χώρας, ώστε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού» ανέφερε ο κ. Σαμαράς. «Απατώνται όσοι νομίζουν ότι θα αφήσω την χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι» πρόσθεσε αναφερόμενος εμμέσως στα χθεσινά επεισόδια στο υπουργείο Αμύνης και συνέχισε: «Λυπάμαι για εκείνους που δεν βοηθούν, αλλά αντίθετα ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Δεν αποπροσανατολιζόμαστε θα συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα».
Ερωτηθείς για την επικείμενη επίσκεψη της καγκελαρίου της Γερμανίας στη χώρα μας δήλωσε: «Είναι θετική εξέλιξη ότι η κ. Μέρκελ αποδέχθηκε την πρόσκλησή μου να έλθει στη χώρα μας θα την υποδεχθούμε όπως αρμόζει σε έναν ηγέτη μεγάλης δύναμης και φίλης χώρας».

NewsIt.gr