Απίστευτο! Σκότωσε τη μητέρα και την αδελφή του χωρίς …λόγο

Ανατριχιαστική ήταν η ομολογία του 17χρονου Jake Evans πως σκότωσε τη μητέρα και την αδελφή του. «Δεν ξέρω… είναι παράξενο. Δεν ήμουν πραγματικά θυμωμένος μαζί τους. Απλά κάπως συνέβη…», είπε στην αστυνομία, λίγο μετά αφότου τις είχε πυροβολήσει και σκοτώσει μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Τέξας. «Σχεδίαζα να τις σκοτώσω εδώ και καιρό», πρόσθεσε.

Ο Evans πυροβόλησε την 48χρονη Jamie και την 15χρονη Mallory με ένα ρεβόλβερ. Στη συνέχεια κάλεσε την Άμεσο Δράση και είπε: «Είμαι κάπως… νομίζω… κακός, κάτι τέτοιο».
Ο τηλεφωνητής της αστυνομίας κράτησε τον Evans στο τηλέφωνο για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί στο σπίτι της οικογένειας-σε μία κλειστή κοινότητα- και να τον συλλάβουν. Ο πατέρας του έλλειπε σε δουλειές και οι δύο άλλες αδελφές του δεν ήταν στο σπίτι.
Ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με την αστυνομία ο Evans ρωτούσε για φάρμακα που μπορεί να τον βοηθούσαν με τους εφιάλτες και τις σκέψεις που θα είχε για τους θανάτους. «Δεν θέλω να ακουστώ φοβιτσιάρης αλλά αυτό είναι… ουάου… δεν έχω κάνει τίποτα βίαιο σε όλη μου τη ζωή», είπε.
«Πίστευα πως θα ήταν γρήγορο, δεν ήθελα να νιώσουν πόνο. Γι’ αυτό χρησιμοποίησα όπλο, αλλά φαίνεται πως όλα πήγαν λάθος», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας δεν υπήρχε ιστορικό ψυχιατρικών παθήσεων ή καταχρήσεων αλκοόλ και ναρκωτικών και η οικογένεια φαινόταν σταθερή.
Ο Evans έδειχνε να έχει και κάποιες τύψεις, λέγοντας στον τηλεφωνητή πως δεν θα ξεχνούσε ποτέ τα ουρλιαχτά της αδελφής του. Πρόσθεσε πως θα μπορούσε να έχει πυροβολήσει σχεδόν οποιονδήποτε.