Σάλος από το video του NewsIt με τον βουλευτή της Χ.Α. που απελευθερώνει προσαχθέντα!

Δεν τον νοιάζει αν ο άνδρας έχει προσαχθεί από την Αστυνομία. Αποφασίζει  πως εκείνος είναι πάνω από το νόμο. Αρπάζει τον άνδρα και τον  απομακρύνει από την κλούβα.

Το video ντοκουμέντο του NewsIt κάνει το γύρο του διαδικτύου. Δείχνει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, να βάζει εαυτόν υπεράνω της αστυνομίας.
Με το έτσι θέλω, το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια των όσων έγιναν έξω από το θέατρο Χυτήριο, αποφάσισε πως δεν έπρεπε να γίνει η προσαγωγή ενός άνδρα.
Η αστυνομία τον οδηγούσε στην κλούβα. Αλλά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής διαφωνεί. Φωνάζει ή μάλλον απαιτεί από τους αστυνομικούς να τον αφήσουν ελεύθερο. «Αφήστε τον άνθρωπο ελεύθερο» λέει, ενώ ο προσαχθείς φωνάζει «δεν έχω κάνει τίποτα».
Ο κ. Παππάς παίρνει –κυριολεκτικά- αγκαλιά τον άνδρα, τον απομακρύνει από την κλούβα της αστυνομίας, τον πηγαίνει σε μια στάση λεωφορείου, τον χτυπά φιλικά στην πλάτη και τον αφήνει εκεί.
Σε όλο αυτό το σκηνικό, όπως φαίνεται και από το video του NewsIt, η αστυνομία επιλέγει το ρόλο του απλού παρατηρητή. Δε συμμετέχει. Δεν παρεμβαίνει. Σα να μη συμβαίνει τίποτα!
Όταν ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ του Newsit για ποιο λόγο άφησε τον βουλευτή να βγάλει τον προσαχθέντα από την κλούβα, εκείνος απάντησε πως οι προσαγωγές είναι εικονικές….

NewsIt.gr