Τί συμβαίνει με τον Λάμπη Λιβιεράτο;

Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε για τις οικονομικές και οικογενειακές δυσκολίες που πέρασε και την απόφασή του να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Σαν “βόμβα” έσκασε πριν λίγες μέρες η είδηση πως γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική. Όσοι έμαθαν ότι πρόκειται για τον Λάμπη Λιβιεράτο, αν και γνώριζαν πως τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε δυσκολίες δεν πίστευαν πως θα χρειαζόταν να μείνει για ένα μήνα στο “Σωτηρία”.
Το διαζύγιο του, ο θάνατος του αδερφού του, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση. Ο γνωστός τραγουδιστής έπεσε σε κατάθλιψη, δυσκολευόμενος να τα διαχειριστεί και αποφάσισε να μπει στην κλινική.
Τα ΜΜΕ κράτησαν κρυφή την ταυτότητά του όλο αυτό το διάστημα, σεβόμενα την οικογένεια και τα παιδιά του. Τώρα όμως που εκείνος άρχισε να διαχειρίζεται την κατάσταση και βγήκε από αυτήν τη σκοτεινή περίοδο της ζωής μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε, δηλώνοντας με αισιοδοξία πως τώρα “είναι καλά και το παλεύει”.
Όπως διαβάζουμε στο “Πρώτο Θέμα”, ο ψυχίατρος, του, του συνέστησε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική για να ηρεμήσει και να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον “στοίχειωναν”…