Καλόγερος ερωτεύτηκε, πήρε 1 εκατ. ευρώ και έφυγε! (Φωτό)

http://newpost.gr/post/161486/kalogeros-eroteytike-pire-1-ekat-eyro-kai-efyge-foto/
Τα βέλη του έρωτα φαίνεται ότι χτύπησαν βαθιά φραγκισκανό καλόγερο, ο οποίος αφού πούλησε τα κτήματα της εκκλησίας στο Μπάσκα Βόντα της δυτικής Κροατίας, πήρε τα λεφτά, τη φιλενάδα του και έφυγε!
Η Καθολική Εκκλησία επιβεβαίωσε σήμερα τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και μερικές ημέρες και ανέφεραν ότι ο 34χρονος  μοναχός Sime Nimac έφυγε παίρνοντας μαζί του 9,8 εκατομμύρια κούνα ή αλλιώς 1 εκατ. ευρώ!
«Θέλουμε να σταματήσουμε τις εικασίες των μέσων ενημέρωσης για το θέμα αυτό (…) και να προστατεύσουμε την αξιοπρέπεια της φραγκισκανικής μονής του Πρεσβέτο», αναφέρει η επισκοπή του Σπλιτ και της Μακάρσκα σε ανακοίνωση που ανήρτησε στην ιστοσελίδα της.
Σύμφωνα με την επισκοπή ο μοναχός πούλησε 43 στρέμματα γης που ανήκαν στην εκκλησία και απέσυρε χρήματα από το λογαριασμό της, χωρίς να έχει πάρει έγκριση προηγουμένως. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την ακύρωση της αγοραπωλησίας.
Όπως αναφέρει το croatiantimes.com ο 34χρονος Νίματς το έσκασε πριν από δύο εβδομάδες με ένα πολυτελές αυτοκίνητο, έχοντας στο πλευρό του μια γυναίκα. Τον καλόγερο αναζητούν τόσο η αστυνομία όσο και η εκκλησία.