Έπαθε υπερκόπωση ο Υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας!

Υπερκόπωση και βαριά ίωση διαγνώσθηκε στον υπουργό Οικονομικών Γ.Στουρνάρα, ο οποίος μετέβη το πρωί της Πέμπτης σε νοσοκομείο καθώς αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Οι γιατροί που τον εξέτασαν διέγνωσαν πως πάσχει από υπερκόπωση και βαριά ίωση και του συνέστησαν ξεκούραση και τη λήψη αντιβιοτικών. Ωστόσο, ο κ. Στουρνάρας επέμενε να επιστρέψει στα καθήκοντά του και γύρισε στο υπουργείο Οικονομικών. Το μεσημέρι, δε, θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για συνεργασία με τον πρωθυπουργό.

Πάντως, ο κ. Στουρνάρας δεν θα απαντήσει στη Βουλή σε προγραμματισμένη ερώτηση για τα προνόμια των στελεχών των τραπεζών και η συζήτηση αναβλήθηκε λόγω της ασθένειάς του.

Ο προεδρεύων της Βουλής Αθανάσιος Νάκος ενημέρωσε τον ερωτώντα βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Νίκο Τσούκαλη ότι δεν είναι διπλωματική η ασθένεια του υπουργού Οικονομικών.

«Ο κ. Στουρνάρας ασθενεί και δεν μπόρεσε να έρθει στη Βουλή να απαντήσει στην ερώτησή σας. Γνωρίζουμε άλλωστε το βαρύ πρόγραμμά του αυτήν την περίοδο», σημείωσε ο κ. Νάκος νωρίτερα στο Κοινοβούλιο.

Newsroom ΔΟΛ