Τρίτος γάμος για τον Ronnie Wood

O θρυλικός 65χρονος μπασίστας των Rolling Stones, Ronnie Wood, το αποφάσισε. Και ντύνεται γαμπρός για τρίτη φορά με την κατά 31 χρόνια νεότερή του Sally…

 

Μετά από έξι μόλις μήνες σχέσης, ο Ronnie Wood ζήτησε από την εκλεκτή της καρδιάς του, την Sally Humphries να γίνει γυναίκα του, δίνοντας τέλος σε μια.. ξέφρενη ερωτική ζωή, ύστερα από το διαζύγιό του με την επί 23 χρόνια σύζυγό του, Jo, που συμπεριλάμβανε αποκλειστικά νεαρές υπάρξεις.

 

Πηγή της εφημερίδας «The Sun» αναφέρει ότι «Ο Ronnie και η Sally υπήρξαν φίλοι για πολύ καιρό. Πάντα τον έλκυε, αλλά εκείνη βρισκόταν σε σχέση. Είναι αχώριστοι εδώ και μήνες και ο Ronnie αποφάσισε να την παντρευτεί. Ο Keith RIchards γελάει μαζί του και λέει ότι  βαρέθηκε να του αγοράζει γαμήλια δώρα». Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τον περασμένο Νοέμβριο, λίγο μετά τη σύντομη σχέση του Wood με την 25χρονη Nicola Sargent!

 

Υπενθυμίζουμε ότι το rock είδωλο δηλώνει εκτός από πρώην party animal και ευτυχισμένος μπαμπάς τεσσάρων παιδιών: του Jesse, που απέκτησε με την πρώτη γυναίκα του, Krissy Findlay, των Leah και Tyrone που απέκτησε με τη Jo Wood και του θετού του γιου, Jamie, καρπός προηγούμενης σχέσης της Jo.

ΠΗΓΗ: agelioforos.gr