Πανό κατά της Λιάνας για το “Νέμεσις”

kapoioi-thelisan-na-provokaroyn-tin-liana
Σήμερα δημοσιεύθηκε μία φωτογραφία από κτήριο της οδού Πινδάρου, στην οποία εμφανιζόταν ένα -η αλήθεια είναι ακαλαίσθητο- πανό, στο οποίο το καλό περιοδικό «Νέμεσις» φέρεται να διατηρεί οφειλή προς τον εκμισθωτή των γραφείων που χρησιμοποιούσε η εκδοτική εταιρεία «Αδράστεια Εκδοτική ΑΕ» μέχρι και τον Αύγουστο του 2011, όταν και εγκαταλείφθηκαν για να πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση.
Όπως λοιπόν μαθαίνουμε, επειδή πάντα η γνώση έρχεται στο τέλος της ημέρας, τόσο το πανό -που όπως μας μετέφεραν ένοικοι του κτηρίου μόνο… ότι κοσμεί το χώρο δεν πιστεύεται- όσο και και η δημοσιοποίηση της εικόνας χρησιμοποιήθηκαν από διάφορους, για ποικίλους λόγους, ως «εργαλεία» προβοκαρίσματος της Λιάνας Κανέλλη.
Εκείνο που προκύπτει είναι ότι η εκδοτική εταιρεία έχει μεταφερθεί από το δεύτερο όροφο της Πινδάρου στον πρώτο, από τον Αύγουστο του 2011, με όλες τις οφειλές που προβλέπονται από το συμβόλαιο να είναι εξοφλημένες. Παράλληλα, εξοφλημένες μαθαίνουμε ότι είναι και οι υποχρεώσεις προς ΔΕΚΟ κ.ο.κ.
Εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τα ακριβή στοιχεία της όποιας διένεξης με τον εκμισθωτή, όμως ήδη έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του για δυσφήμιση του εντύπου καθώς και ασφαλιστικά μέτρα για την απόσυρση του πανό. Η δικάσιμος, ορισθείσα για την περασμένη Παρασκευή δεν διενεργήθηκε, εξαιτίας της απεργίας των δικηγόρων.
Αλίμονο πάντως, αν τέτοια περιστατικά χρησιμοποιούνται από κάποιους για να προβοκάρουν, πολιτικά ή όπως αλλιώς, τη Λιάνα Κανέλλη. Είναι κρίσιμο και χρήσιμο να μη χάνεται το μέτρο…
Πηγή: Newpost.gr