Σοκ: Αθλήτρια κατηγορείται ότι είναι άντρας και βίασε τη φίλη της

Η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Πανασιατικούς Αγώνες και αθλήτρια στίβου Pinki Pramanik συνελήφθη από την αστυνομία στην Ινδία, έπειτα από καταγγελία  ότι είναι άντρας και βίασε μια γυναίκα.

Ενώ της έχει απαγορευθεί ή έξοδος από τη χώρα αφού έγινε καταγγελία από μια γυναίκα, η οποία δήλωσε ότι η αθλήτρια είναι ένας άντρας και τον κατηγορεί για βασανισμό, βιασμό καθώς και ότι προσάθησε να την σκοτώσει.

Η Pramarik ισχυρίζεται ότι πρόκειται για συνομωσία εναντίον της και ότι οι ιατρικές εξετάσεις δείχνουν ότι είναι ανίκανη να πραγματοποιήσει τον βιασμό για τον οποίο κατηγορείται.

Η φερόμενη ως θύμα, μια διαζευγμένη και μητέρα ενός παιδιού, η οποία συγκατοικούσε με την Pramanik, στην καταγγελία της στην αστυνομία ισχυρίστηκε ότι η αθλήτρια την είχε πείσει να ζήσουν μαζί με την υπόσχεση γάμου. Είπε ακόμα ότι ήταν συχνοί οι ξυλοδαρμοί, τα βασανιστήρια και οι βιασμοί.

Μετά την καταγγελία, η Pramanik μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο για μια ιατρική εξέταση, όπου οι εξετάσεις έδειξαν ότι η αθλήτρια ήταν πράγματι ένα αρσενικό.

Το σκάνδαλο ακόμα απασχολεί την χώρα, αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η Daily Mail.