Θεσσαλονίκη: Απειλεί να πυρπολήσει το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων – Κρατάει όμηρο τη διευθύντρια – Διαπραγματεύσεις με κομμένη την ανάσα!

– Σε εξέλιξη το θρίλερ με τον άντρα να έχει ρίξει ήδη βενζίνη στο γραφείο της διευθύντριας
– Απομακρύνθηκε ο κόσμος και οι αστυνομικοι προσπαθούν να τον μεταπείσουν
– Κρατάει πιστόλι φωτοβολίδων και με αυτό απειλεί να αυτοπυρποληθεί αν τον πλησιάσουν
Πανικός στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων στην οδό Ερμου και Καρολου Ντηλ, στο κέντρο της πόλης. Λίγο μετά τις 09.30 ένας καλοντυμένος άντρας, μπήκε στο γραφείο της διευθύντριας και την αιφνιδίασε.

Έριξε στο πάτωμα ποσότητα βενζίνης που κουβαλούσε, την ακινητοποίησε και από εκείνη τη στιγμή απειλεί να βάλει φωτιά. Ο 72χρονος πρωταγωνιστής της υπόθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες, διεκδικεί χρήματα από το ταμείο και απειλεί πως αν  το πρόβλημά του δεν λυθεί άμεσα, θα κάνει πράξη την απειλή του.

Αστυνομικοί και πολίτες έξω από το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων – ΦΩΤΟ NEWSIT
Στο βάθος πίσω από τα στόρια βρίσκεται το γραφείο της διευθύντριας του ταμείου - ΦΩΤΟ NEWSIT
Στο βάθος πίσω από τα στόρια βρίσκεται το γραφείο της διευθύντριας του ταμείου – ΦΩΤΟ NEWSIT

Πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο η αστυνομία. Άντρες μπήκαν μέσα και μέχρι αυτή την ώρα προσπαθούν να τον ηρεμήσουν. Δεν τον έχουν πλησιάσει καθώς δεν θέλουν να τον εκνευρίσουν. Στο σημείο βρίσκεται και ειδικός διαπραγματευτής που δεν έχει σταματήσει να του μιλάει.

Πίσω από το παράθυρο διακρίνεται η διευθύντρια που συνομιλεί με τον 72χρονο
Πίσω από το παράθυρο διακρίνεται η διευθύντρια που συνομιλεί με τον 72χρονο
Αποκλεισμένη η περιοχή από αστυνομικές δυνάμεις - ΦΩΤΟ NEWSIT
Αποκλεισμένη η περιοχή από αστυνομικές δυνάμεις – ΦΩΤΟ NEWSIT

Η κυκλοφορία έξω από τα ταμείο παρακαταθηκών και δανείων έχει διακοπεί. Ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνθηκε από το κτίριο και οι περισσότεροι έχουν παραμείνει απ’έξω και παρακολουθούν τις εξελίξεις. Βλεπουν από το παράθυρο τη διευθύντρια να δείχνει ψύχραιμη και να συνομιλεί με τον άντρα που την κρατάει όμηρο…

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηλικιωμένος απασχολεί την Υπηρεσία, καθώς έχει ανοιχτούς λογαριασμούς και αντιμετωπίζει οικονομικές διαφορές με το Ταμείο.
Πηγή: www.newsit.gr