Τι δηλώνει στην «Κ» ο προπηλακισθείς γερμανός πρόξενος

Πηγή: Καθημερινή της Κυριακής

Ο πρόξενος δέχθηκε επίθεση από συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑΟ πρόξενος δέχθηκε επίθεση από συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ο γερμανός πρόξενος Βόλφγκανγκ Χέσλερ ΟμπερμάγιερΟ γερμανός πρόξενος Βόλφγκανγκ Χέσλερ Ομπερμάγιερ



Αδικαιολόγητους χαρακτηρίζει τους φόβους ότι Γερμανοί και Έλληνες δήμαρχοι και επιχειρηματίες χρησιμοποιούν την Ελληνογερμανική Συνέλευση για να προωθήσουν την ιδιωτικοποίηση ή πώληση δημοτικών φορέων ή οικοπέδων ο γερμανός πρόξενος Βόλφγκανγκ Χέσλερ Ομπερμάγιερ οποίος δέχθηκε επίθεση συνδικαλιστών της ΠΟΕ-ΟΤΑ στη Θεσσαλονίκη.
Όπως τονίζει ο προπηλακισθείς γερμανός πρόξενος, επιδίωξη της γερμανικής πλευράς είναι να βοηθήσει προσφέροντας τεχνογνωσία.
«Ως φίλος της Ελλάδας θα χαιρόμουν, αν ενδιαφέρονταν περισσότερες γερμανικές εταιρείες για επενδύσεις στην Ελλάδα» τονίζει.
«Ίσως θα έπρεπε να συμβουλεύσει κανείς μερικούς Έλληνες να μη βλέπουν αμέσως στο πρόσωπο κάθε Γερμανού ένα τέρας, ούτε σε όλες τις επαφές με Γερμανούς μια συνωμοσία και μια απειλή» προσθέτει ο γερμανός πρόξενος.
«Από τα άπειρα μηνύματα αλληλεγγύης που δέχθηκα από Έλληνες φίλους, γνωστούς, πολιτικούς, (…) έχω την εντύπωση ότι το γεγονός αυτό απασχολεί και θυμώνει περισσότερο τους Έλληνες παρά εμένα τον ίδιο» τονίζει για τον προπηλακισμό του.