Στο Μόναχο ο υπουργός Εσωτερικών Ευρ. Στυλιανίδης

Επίσκεψη στο κρατίδιο της Βαυαρίας πραγματοποιεί ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης. Στο Μόναχο, ο Έλληνας Υπουργός είχε σειρά συναντήσεων και επαφών ενώ συμμετείχε σε επιχειρηματικό forum αλλά και εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα:

Την Τετάρτη, 28/11, φιλοξενήθηκε ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση ελληνογερμανικού forum της Ένωσης Εξαγωγικών Επιχειρήσεων Βαυαρίας και εισηγήθηκε με θέμα  «Στρατηγικές για μια βιώσιμη ανάπτυξη στη Νότια Ευρώπη- Η περίπτωση της Ελλάδας»

Σε συνέχεια της ομιλίας του είχε συνάντηση στη βαυαρική Βουλή, με την πρόεδρο του βαυαρικού Kοινοβουλίου, κα. Barbara Stamm και συζήτηση με τη Βαυαρή Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Πρόνοιας, Εργασίας και Γυναικών, κα. Christine Haderthauer. Επίσης, είχε συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών της Βαυαρίας Joachim Herrmann.

Την Πέμπτη, 29/11, παρευρέθηκε σε Συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα υπέρ της εκκλησίας της Ελλάδος, με κεντρικό θέμα «Βοήθεια για τα παιδιά της Ελλάδος», με την Ελληνίδα, διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδα, κα. Βίκυ Λέανδρος.