Είχε παντρευτεί άντρα και δεν το ήξερε!

Σοκαρισμένος είναι ένας 64χρονος από το Βέλγιο, αφού μετά από 19 χρόνια έγγαμου βίου, ανακάλυψε ότι η γυναίκα που είχε παντρευτεί ήταν… άντρας!

Μάλιστα όλα αυτά τα χρόνια η σύζυγός του δεν είπε λέξη για το παρελθόν και μέσω του ξαδέρφου της, ο Τζαν (Jan) ανακάλυψε το μεγάλο μυστικό της.

Η γνωριμία με τη Μόνικα (Monica) έγινε το 1993 όταν εκείνη πήγε στην Αμβέρσα για να δουλέψει ως νταντά στο σπίτι της αδερφής του. Όταν την είδε του φάνηκε πολύ όμορφη και θηλυκή.

“Ο δεύτερος γάμος μου δεν πήγαινε καλά και γρήγορα την ερωτεύτηκα. Ήταν πολύ ελκυστική γυναίκα και έμοιαζε με γυναίκα, δεν είχε ανδρικά χαρακτηριστικά.

Τότε ήταν 27 χρονών και τη ρώτησα αν ήθελε να κάνει παιδιά. Χάρηκα πολύ όταν μου είπε ότι επειδή ήμουν ήδη 44 ετών εγώ και είχα ήδη δύο παιδιά ότι εκείνη δεν ήθελε άλλα”, ανέφερε στην εφημερίδα “Nieuwsblad”.

“Ήταν καταπληκτική με τα παιδιά μου και σπουδαία μαγείρισσα, όμως δεν τα πήγαινε καλά με την καθαριότητα και το σιδέρωμα. Εκτός από το προκλητικό ντύσιμο, την έπιασα να κοιτάζει και φωτογραφίες νεαρών ανδρών στο ίντερνετ.

Και πάλι όμως δεν υποψιάστηκα τίποτα, μέχρι που μας επισκέφτηκε ένας ξάδερφος της ο οποίος άφηνε υπονοούμενα. Το ανέφερα στο γιο μου και εκείνος μου είπε ότι είχε ακούσει επίσης φήμες ότι η Μόνικα ήταν κάποτε άντρας.

Μια μέρα αποφάσισα να τη ρωτήσω ευθέως και παραδέχτηκε ότι είχε γεννηθεί αγόρι και είχε κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Τρομοκρατήθηκα. Ένιωσα σα να είχα υποστεί βιασμό επί 20 χρόνια”, εξομολογήθηκε ο 64χρονος.