Πέφτουν κεφάλια στην κρατική τηλεόραση της ΕΡΤ

Το ποτήρι ξεχείλισε στην ΕΡΤ, όπως λένε κορυφαία της στελέχη, και πλέον οι κυοφορούμενες αλλαγές σε ορισμένα πόστα στην Ιεραρχία του κρατικού καναλιού θεωρούνται ως επικείμενες.

Ως πρώτος στη σειρά των «αποκεφαλισμών» φέρεται ο Γενικός Διευθυντής της ΕΡΤ, κ. Κ. Σπυρόπουλος, ο οποίος ενδέχεται να απομακρυνθεί ακόμη και εντός της ημέρας, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες.

Στην Αγία Παρασκευή έχει προκληθεί πραγματική εξέγερση από την τοποθέτηση, αλλά και την εν γένει παρουσία και την διοίκηση του στελέχους της ΔΗΜΑΡ. Ωστόσο αυτό που φαίνεται ότι αποτέλεσε την “τελευταία σταγόνα” είναι μία έρευνα – εκπομπή,  “Κισμέτ”,που ετοίμαζε για τα τουρκικά σίριαλ στα ελληνικά κανάλια. Θέμα, αν και πόσο ενδιαφέρουν τους Έλληνες  τηλεθεατές οι τουρκικές τηλεοπτικές σειρές, τι γνώμη έχουν γι αυτές κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΡΤ δεν μεταδίδει τουρκικά σίριαλ και, επομένως, γεννάται το ερώτημα εάν και κατά πόσο είναι σκόπιμο (ή ακόμη και θεμιτό) το κρατικό κανάλι να “κονταροχτυπηθεί” με τους Τούρκους για κάτι στο οποίο δεν συμμετέχει! Παράλληλα, ερωτήματα κυκλοφορούν και για το ποιός υπέγραψε να χρηματοδοτηθεί η συγκεκριμένη έρευνα, όπως έλεγαν στελέχη της Αγίας Παρασκευής.

Όπως γράφει η Enimerosi24.gr, “η εκπομπή αυτή έχει κατατεθεί εκπρόθεσμα στην Επιτροπή Προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης και δεν έχει περάσει ούτε από την Επιτροπή Κοστολογίου!!! Παρόλα αυτά ο γενικός διευθυντής τηλεόρασης, Κώστας Σπυρόπουλος έχει υπογράψει επιστολή – άκουσον άκουσον – με την οποία δεσμεύει την ΕΡΤ για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Το οποίο όπως αντιλαμβάνεται κανείς είναι απολύτως παράτυπο!”

Στους διαδρόμους του κτιρίου της ΕΡΤ,  πολλά ακούγονται και για άλλες δραστηριότητες του κ. Γενικού ενώ, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, ούτε η ΔΗΜ.ΑΡ. επιθυμεί να τις “φορτωθεί”.

Αυτή την ώρα, από πλευράς Μαξίμου δεν υπάρχουν επαρκείς πληροφορίες για το τι ακριβώς θα «γεννήσει» η αυριανή μέρα, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, αλλά σίγουρα θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την Αγία Παρασκευή. Το ίδιο ενδιαφέρουσες θα είναι και οι ημέρες μέχρι τις εορτές των Χριστουγέννων για τα κρατικά κανάλια.

Πηγή:Enimerosi24.gr