Απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια και ηρωίνη έκανε πασίγνωστος ηθοποιός

Τέλος στην -ομολογουμένως θλιβερή- ζωή του αποπειράθηκε να βάλει ο πάλαι ποτέ  σταρ του Μόνος στο Σπίτι, σύμφωνα με πηγή του περιβάλλοντός του. Άκαρπες οι  προσπάθειές της πρώην του, Μίλα Κούνις, να τον πείσει να μπει σε κέντρο  αποτοξίνωσης.

«Ήμασταν στο διαμέρισμά του, βαράγαμε ηρωίνη και εκείνος άρχισε να λέει  πως δεν έχει κανένα λόγο να ζει και πως η αυτοκτονία δεν είναι απαραίτητα κάτι  κακό. Αμέσως μετά αποπειράθηκε να πάρει μια χούφτα χάπια. Αν δεν τον είχαμε  σταματήσει, θα πάθαινε καρδιακή προσβολή. Μπορεί να ήταν χάι, αλλά ήξερε τι  έκανε. Ήθελε να αυτοκτονήσει. Αν δεν τον βοηθήσει κάποιος θα καταλήξει σαν τον  Ρίβερ Φίνιξ και τον Τζον Μπελούσι». Αυτό δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του  Κόλκιν -που πλέον βγάζει τα προς το ζην ως Dj στη Νέα Υόρκη- στο National  Enquirer.

Προσθέτοντας πως η Μίλα Κούνις, με την οποία ήταν ζευγάρι επί εννιά χρόνια, προσπαθεί να τον πείσει να την αφήσει να πληρώσει τα έξοδα προκειμένου να μπει  άμεσα σε κλινική αποτοξίνωσης.

Η αλήθεια είναι ότι το National Enquirer μόνο έγκριτο δεν το λες. Αλλά, στην  περίπτωση του Κόλκιν, έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι έχει πληροφόρηση εκ  των έσω.

Πηγή:  iefimerida.gr