Έφυγε απ΄τη ζωή ο Νίκος Γαλυφιαννάκης

Όλος ο Κρητικός αθλητισμός και η οικογένεια του μπάσκετ, θρηνεί το χαμό του Νίκου Γαλυφιανάκη που σήμερα τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Ο Νίκος Γαλυφιανάκης έδωσε μια μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο όμως ηττήθηκε. Η είδηση του θανάτου του έχει πραγματικά συγκλονίσει καθώς ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός και δει στο χώρο του μπάσκετ όπου είχε βάλει την δική του σφραγίδα τόσο σαν αθλητής όσο και σαν προπονητής. Ο Νίκος Γαλυφιαννάκης υπηρέτησε πιστά την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ. Πρώτα ως αθλητής ξεκινώντας σε ηλικία 12 ετών όπου αγωνίστηκε έως και το τέλος της μπασκετικής του καριέρας χωρίς ποτέ να μεταβεί σε κάποιο άλλο σύλλογο και εν συνεχεία ως προπονητής και υπεύθυνος των ακαδημιών μπάσκετ της «ασπρόμαυρης» ομάδας. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 3 το μεσημέρι στην ιδιαίτερη πατρίδα του που αγαπούσε πολύ, στο Αρκαλοχώρι.
ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ
Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ που συνήλθε έκτακτα με το άκουσμα του χαμού του υπεύθυνου των Ακαδημιών Μπάσκετ του ΟΦΗ, Γαλυφιανάκη Νίκου αποφάσισε ομόφωνα:
-Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια της οικογένειας του ΟΦΗ στους δικούς του. -Να παραστούν στη κηδεία τα μέλη του Δ.Σ. – Να κατατεθεί αντί στεφάνου χρηματικό ποσό υπέρ του ιδρύματος «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ». -Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στον αγώνα για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ ΟΦΗ – ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ στις 05/01/2013.
«Ο ΟΦΗ χάνει ακόμη, ανέλπιστα ένα μέλος της μεγάλης του οικογένειας. Είναι βαρύ το πένθος για όλη την αθλητική οικογένεια που βλέπει ακόμη ένα μέλος της να φεύγει για το ταξίδι που δεν έχει επιστροφή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον άξιο προπονητή και άνθρωπο. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ…»
Πηγή: cretalive.gr