Χαροπαλεύει το μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς» έπειτα από ατύχημα στις φυλακές Κορυδαλλού

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριάσιου Νοσοκομείου, ο καταδικασθείς για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», Παναγιώτης Αργυρού, έπειτα από ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρατούμενος έπεσε το βράδυ της Τρίτης από την «κουκέτα» και χτύπησε στο κεφάλι και στον ώμο. Ο νεαρός εμφάνισε απώλεια των αισθήσεων και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του αποφασίσθηκε η μεταφορά του στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Εκεί του αφαιρέθηκε αιμάτωμα που είχε προκληθεί από την πτώση, και ακολούθως, λόγω έλλειψης κρεβατιού στην εντατική μονάδα, διακομίσθηκε στο Θριάσιο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο Παναγιώτης Αργυρού κρατείται το ίδιο κελί των φυλακών Κορυδαλλού με τους επίσης κατηγορούμενους για συμμετοχή στην οργάνωση, αδελφούς Μιχάλη και Γιώργο Νικολόπουλο, οι οποίοι και ειδοποίησαν για την πτώση του συγκρατουμένου τους.
Ο Αργυρού καταδικάσθηκε τον Ιούλιο του 2011, κατά συγχώνευση, σε 25 χρόνια κάθειρξη για τις εκρήξεις στις οικίες των Παναγιώτη Χηνοφώτη και του ζεύγους Αρσένη – Κατσέλη, καθώς και στα γραφεία του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης. Αυτό το διάστημα δικάζεται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για κατηγορίες που αφορούν τις επιθέσεις της οργάνωσης με την αποστολή «βομβο-πακέτων» σε πρεσβείες στην Αθήνα και το εξωτερικό.