Παπακωσταντίνου: Θέλω να καθαρίσω τ΄ όνομά μου

Με μια λιτή δήλωση, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχολίασε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που τον παραπέμπει σε Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή της Βουλής.

“Είμαι στη διάθεση της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για διενέργεια προανακριτικής εξέτασης.  Το μόνο που θέλω είναι να μου δοθεί η ευκαιρία να καθαρίσω το όνομά μου από μια χονδροειδή κατασκευή σε βάρος μου και να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει”, τονίζει ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Από την Δευτέρα θα αρχίσουν να οριστικοποιούνται τα ονόματα των βουλευτών που θα αποτελέσουν την σύνθεση της επιτροπής. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόεδρος αναμένεται να οριστεί ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ενώ το σύνολο των μελών τα είναι 15.

Πέντε συνοολικά ια είναι οι βουλευτές από τη ΝΔ. Πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Από τον ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρη θεωρείται η Ζωή Κωνσταντοπούλου και οι κύριοι Σταύρος Κοντονής και Θανάσης Δρίτσας.  Από το ΠΑΣΟΚ, ο Απόστολος Κακλαμάνης και ο Παναγιώτης Ρήγας, από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Βασίλης Καπερνάρος, από τους ανεξάρτητους βουλευτές ο Κώστας Μαρκόπουλος και από το ΚΚΕ ο κ. Παφίλης.
Η πρώτη συνεδρίαση αναμένεται να γίνει ίσως την Τετάρτη οποότε και θα γίνει η εκλογή Προέδρου