Εκδηλώσεις των Αθηναίων της …Νέας Υόρκης!

Ο Σύλλογος Αθηναίων Νέας Υόρκης συνεχίζοντας το πολύπλευρο έργο του, θα διοργανώσει μέσα στον Φεβρουάριο διαγωνισμό ζωγραφικής μεταξύ μαθητών ελληνοαμερικανικών σχολείων ηλικίας 12 – 17 ετών, με βραβεία για τα τρία καλύτερα έργα από το Ταμείο Γεωργωτά το οποίο θεσπίστηκε στη μνήμη του ομογενούς ζωγράφου Θεόδωρου Γεωργωτά.

Μέσα στον ίδιο μήνα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η επόμενη γενική συνέλευση που θα εξετάσει το αναθεωρημένο καταστατικό του συλλόγου, ενώ μέσα στον Απρίλιο θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Λίθγο νωρίτερα,  στις 9 Μαρτίου, Ο Σόλλογος Αθηναίων Νέας Υόρκης διοργανώσει αποκριάτικο χορό, στην Ταβέρνα «Λατέρνα».

Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Αθηναίων έχει αναπτύξει αξιόλογη δράση και στον τομέα της φιλανθρωπίας και ήδη έχουν προωθηθεί στη γενέτειρα πάνω από 2,000 γεύματα, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Αθηναίων κ. Πάνο Αδαμόπουλο, ο οποίος επισήμανε ότι μπορεί η προσφορά να μοιάζει με σταγόνα στον ωκεανό, στέλνει όμως ένα μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Τελευταία αποστολή μία νέα δόση βοήθειας προς το Βρεφοκομείο Αθηνών, η οποία θα αξιοποιηθεί με την αγορά νωπών κρεάτων για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου της Αθήνας.