Ξεκίνησε το 2ο Φεστιβάλ Ελλήνων Νέων Μουσικών Γερμανίας

ketime

Ο Σύλλογος Αριστοφάνης, www.αristofanis.com, σε συνεργασία με τη σχολική Επιτροπή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μονάχου «Πυθαγόρας» και την ευγενή υποστήριξη του Συντονιστή Εκπαίδευσης Μονάχου κύριου Χαρίλαου Μακρή, κηρύσσουν την έναρξη του

2ου Φεστιβάλ Ελλήνων Νέων Μουσικών Γερμανίας

αφιερωμένο στη Παραδοσιακή Μουσική

με υπεύθυνο και επικεφαλή την

αξιαγάπητη Αρετή Κετιμέ.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει διαγωνισμό σε όλα τα μουσικά όργανα, ατομική ή ομαδική παρουσία, όπως επίσης και στα φωνητικά, αποκλειστικά και μόνο σε ελληνικές συνθέσεις.
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα να παρουσιάσουν και προσωπικά τους έργα τα οποία όμως δεν έχουν κυκλοφορήσει στη δισκογραφία.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα ανεξαιρέτως τα Ελληνόπουλα που έχουν συμπληρώσει το 28ο έτος της ηλικίας τους.
Η αποστολή των αιτήσεων θα γίνεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση της ιστοσελίδας μας info@aristofanis.com, όπου  μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμουλα που θα βρείτε εκεί και περιλαμβάνει τα εξής στοιχεία:

1. Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και διεύθυνση επικοινωνίας του μουσικού / εκπροσώπου του συγκροτήματος.

2. Ημερομηνία και τόπος γεννήσεως.

3. Πόλη προέλευσης.

4. Όνομα του συγκροτήματος και τα μέλη αυτού.

5. Μουσικό όργανο με το οποίο θα συμμετάσχετε στον διαγωνισμό.

7. Μικρό βιογραφικό θα ζητηθεί από τους μουσικούς που θα προαχθούν στην τελική φάση του Φεστιβάλ

Την ευθύνη τήρησης των διατάξεων του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, φέρουν αποκλειστικά και μόνο οι μουσικοί που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ.

Τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης των μουσικών / συγκροτημάτων που θα συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ τα αναλαμβάνει ο καθένας για τον εαυτό του.

Θα υπάρξει μία προκριματική συνάντηση την Κυριακή 03.03.2013 στους χώρους του INTERIM, Am Laimer Anger 2, 80687 München. Θα σας παρακαλούσαμε να ενημερώνεστε συχνά από τη σελίδα μας  www.aristofanis.com για τυχών αλλαγές του προγράμματος.

Το αποτέλεσμα της συμμετοχής θα κοινοποιείται την ίδια μέρα από την Καλλιτεχνική Επιτροπή του Φεστιβάλ, υπεύθυνος της οποίας έχει ορισθεί ο καθηγητής μουσικής κύριος Ιωάννης Καλλίας από τη πόλη της Γερμανίας Μόναχο.

Όσοι προαχθούν στην τελική φάση θα συμμετάσχουν στη συναυλία με την μουσική ομάδα της Αρετής Κετιμέ, την Κυριακή 19.05.2013 στην αίθουσα του Bürgerhaus Unterföhring
Münchner Straße 65, 85774 Unterföhring.

           Την οργάνωση, διεύθυνση και ευθύνη στησίματος των Μουσικών στην συναυλία φέρει ο κύριος Γρηγόρης Τζιστούδης, www.gregoris.de.

            Θα εκδοθούν αναμνηστικά CD, μπλουζάκια κλπ. των οποίων τα πνευματικά δικαιώματα κρατά αποκλειστικά και μόνο στην ιδιοκτησία του ο σύλλογος.

Ευχόμαστε μέσα από τη ψυχή μας καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως αποτελέσματος, αφού αυτό που μετράει περισσότερο είναι η συμμετοχή.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους συνεργάτες μας εκ των προτέρων,

για το δύσκολο έργο που βαλθήκαμε να βγάλουμε εις πέρας.

Πρέπει να υπωθεί σ’ αυτό το σημείο πως όλοι όσοι έχουν ανάμιξη στο

συγκεκριμένο Φεστιβάλ, το κάνουν αφιλοκερδώς.

Θα τα καταφέρουμε… γιατί το αξίζουν τα παιδιά μας.

Καλή επιτυχία σε όλους

Με εκτίμηση

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Παναγιώτης Μιχαηλίδης