Αθλητικό Παρασκήνιο, 5 Φεβρουαρίου 2013

  • Την Τετάρτη τα εισιτήρια με ΞάνθηΤην Τετάρτη τα εισιτήρια με Ξάνθη

    Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που θέλουν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Ξάνθη θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από αύριο.

  • «Η Ελλάδα είναι πάντα καλή στην άμυνα»«Η Ελλάδα είναι πάντα καλή στην άμυνα»

    Ο Ότμαρ Χίτσφελντ μίλησε για το φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδος και στάθηκε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του Φερνάντο Σάντος.

  • Λαζάρ: «Είναι πάντα ντέρμπι»Λαζάρ: «Είναι πάντα ντέρμπι»

    Ο Κοστίν Λαζάρ μίλησε σε ρουμανική ιστοσελίδα για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα σημαντικά.

  • «Για τον κόσμο και το έμβλημα»«Για τον κόσμο και το έμβλημα»

    Ο Πάμπλο Γκαρσία με γραπτή του δήλωση αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε, αλλά και στους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση για παραμονή στην Τούμπα και στον ΠΑΟΚ.

  • Δέκα τελικοί και όποιος αντέξει!Δέκα τελικοί και όποιος αντέξει!

    Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή του μπαίνει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και το gazzetta.gr σας θυμίζει το πρόγραμμα των ομάδων που θα παλέψουν για την σωτηρία τους. Δέκα τελικοί με έπαθλο την παραμονή…

  • «Δεν θέλουμε να σέρνονται οι παίκτες»«Δεν θέλουμε να σέρνονται οι παίκτες»

    Την παράσταση έκλεψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Μίτσελ με τις τοποθετήσεις του. Κανείς δεν θέλει να βλέπει παίκτες να σέρνονται , τόνισε μεταξύ άλλων.

  • «Με παθιάζει ο κόσμος»«Με παθιάζει ο κόσμος»

    Ο Μίτσελ παρουσιάστηκε από τον Ολυμπιακό και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι παθιάζεται με τις φιλοδοξίες του κόσμου των ερυθρολεύκων. Το gazzetta.gr βρέθηκε στα γραφεία των Πειραιωτών.

  • Θέλει κόσμο και στο «Βικελίδης»Θέλει κόσμο και στο «Βικελίδης»

    Ο Παναθηναϊκός θέλει να έχει τον κόσμο στο πλευρό του και στη Θεσσαλονίκη για αυτό και η ΠΑΕ ζήτησε εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης .

  • Αγκάνθο: «Σίγουρα θα σωθεί ο Άρης»Αγκάνθο: «Σίγουρα θα σωθεί ο Άρης»

    Ο Νταβίντ Αγκάνθο είναι πεπεισμένος πως ο Άρης θα παραμείνει στην κατηγορία και πιστεύει ότι την επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερος, αφού θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του.

  • Συγκεντρώθηκαν οι διεθνείςΣυγκεντρώθηκαν οι διεθνείς

    Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος συγκεντρώθηκε σήμερα σε πολύ καλό κλίμα, ενόψει του φιλικού της Τετάρτης με την Ελβετία στο Καραϊσκάκης .

    Περισσότερα: http://sport.gr.msn.com/