Αθλητικά παρασκήνια, 8 Φεβρουαρίου 2013

  • Η ΑΕΚ στο πλευρό του ΑρκούδαΗ ΑΕΚ στο πλευρό του Αρκούδα

    Το πρωί έγινε σύσκεψη στα γραφεία της ΑΕΚ και αποφασίστηκε να ζητήσει ο Χρήστος Αρκούδας από το ΕΣΚΑΝ να ανοίξει και το δεύτερο δείγμα, ώστε να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα λάθους.

  • Δεν πάει Τούμπα ο ΖορμπάςΔεν πάει Τούμπα ο Ζορμπάς

    Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή και σε αυτή δεν βρίσκεται ο Παναγιώτης Ζορμπάς.

  • Επενδύει στον Πάμπλο ο Ιβάν!Επενδύει στον Πάμπλο ο Ιβάν!

    Κώστας Βασιλόπουλος – Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει στο gazzetta.gr πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης επενδύει πάνω στο Πάμπλο Γκαρσία.

  • Δυσαρέσκεια στον Ατρόμητο για ΜάνταλοΔυσαρέσκεια στον Ατρόμητο για Μάνταλο

    Πυρ και μανία είναι οι άνθρωποι του Ατρομήτου με τον Σταύρο Μάνταλο και τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό που έφεραν την τιμωρία του Ελίνι Δημούτσου.

  • «Ημέρα ιερής μνήμης»«Ημέρα ιερής μνήμης»

    Το δικό του μήνυμα για την τραγωδία της Θύρας 7, έστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, χαρακτηρίζοντας την 8 Φεβρουαρίου, μέρα ιερής μνήμης .

  • Επέστρεψε ο ΑκόσταΕπέστρεψε ο Ακόστα

    Ευχάριστα τα νέα για τον Γιώργο Παράσχο ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, καθώς επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ριβέρα Ακόστα, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κόρμπος.

  • STOP στην... τρέλαSTOP στην… τρέλα

    Η Πρέμιερλιγκ υιοθετεί το FFP , βάζει φρένο στα ποσά που μπορούν να ξοδέψουν αλόγιστα οι επενδυτές από Αραβία, Ρωσία και ταβάνι στους μισθούς των παικτών…

  • Επιστροφή των διεθνών σε ΠεριστέριΕπιστροφή των διεθνών σε Περιστέρι

    Με όλους τους παίκτες στην διάθεσή του συνεχίζει ο Νίκος Αναστόπουλος την προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς με την Βέροια, καθώς επέστρεψαν και οι διεθνείς.

  • 4 χρόνια σε οπαδό του Ηρακλή!4 χρόνια σε οπαδό του Ηρακλή!

    Παραπάνω και από βαρύς έπεσε ο πέλεκυς σε οπαδό του Ηρακλή που συνελήφθη στα επεισόδια στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Τιμωρήθηκε με 3 χρόνια και 10 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή, η οποία είναι εξαγοράσιμη με 5 ευρώ την μέρα.

  • Βαθιά το χέρι στην τσέπη ο ΆρηςΒαθιά το χέρι στην τσέπη ο Άρης

    Με πρόστιμα τιμωρήθηκαν οι έξι ΠΑΕ που είχαν κληθεί σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάλει ο Άρης που τιμωρήθηκε με 12.000 ευρώ.

    Περισσότερα: http://sport.gr.msn.com/