Βρέθηκε ρόπαλο γεμάτο αίματα στο σπίτι του Πιστόριους

 

– Δείτε το απαγορευμένο τρέιλερ του Πιστόριους για τα βραβεία Οσκαρ – “Θεέ μου πάρε με, σκότωσα το μωρό μου” έλεγε συνεχώς ο Πιστόριους – Όλες οι λεπτομέρειες για το φόνο της καλλονής Ρίβα που συγκλόνισε τον κόσμο

 

Καθημερίνα βγαίνουν και νέα στοιχεία για την τραγική ιστορία του Όσκαρ Πιστόριους. Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης τηλεφώνησε σοκαρισμένος σε φίλο του μετά το “φόνο” της συντρόφου του ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στο σπίτι βρέθηκε ματωμένο ρόπαλο.
Ο φίλος του Νοτιοαφρικανού αθλητή, Τζάστιν Ντιβάρις ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Όσκαρ Πιστόριους.
«Είναι πολύ κρίμα. Μου τηλεφώνησε στις 3:55 λέγοντας πως η Ρίβα είχε πυροβοληθεί. Τον ρώτησα ‘Τι λες; Δεν καταλαβαίνω!’ και μου είπε ‘Έγινε ένα τρομερό ατύχημα. Πυροβόλησα τη Ρίβα. Στη συνέχεια ο γείτονάς του πήρε το τηλέφωνο και μου είπε πως ήταν αλήθεια και μου είπε να πάω στο σπίτι του. Ήμουν σοκαρισμένος. Ρώτησα τον γείτονα αν η Ρίβα ήταν καλά και αν το όπλο εκπυρσοκρότησε από ατύχημα. Μου απάντησε ‘Όχι, δεν είναι καλά. Πρέπει να έρθεις εδώ’. Όταν έφτασα στο σπίτι του ήταν ήδη η αστυνομία. Δεν μου επέτρεψαν να μπω σπίτι, αλλά μπορούσα να δω το σώμα της Ρίβα καλυμμένο με πετσέτες και σεντόνια. Ο Όσκαρ ήταν υπό κράτηση στο γκαράζ του σπιτιού του, αλλά με άφησαν να του μιλήσω. Ήταν τελείως ασυνάρτητος και έλεγε συνέχεια ‘Σκότωσα το μωρό μου. Θεέ μου, πάρε με!’. Καθόταν και έκλαιγε για μία ώρα. Τον ρωτούσα τι είχε γίνει και μου έλεγε συνεχώς το ίδιο πράγμα.”
Τα  νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας κάνουν ακόμη δυσχερή τη θέση του Πιστόριους, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα η Αστυνομία βρήκε ένα ματωμένο ρόπαλο στο σπίτι του “φονικού”.
Η έρευνα έχει επικεντρωθεί στο αν το ρόπαλο χρησιμοποιήθηκε από τον Πιστόριους ή από την Ρίβα Στίνκαμπ στην προσπάθεια της να αμυνθεί.
Το άτυχο μοντέλο, σύμφωνα με την Αστυνομία πυροβολήθηκε, αρχικά στο πόδι και κρύφτηκε στο μπάνιο ενώ στη συνέχεια δέχτηκε ακόμη τρεις σφαίρες.