Η Ελλάδα στο FINE FOOD 2013 του Σίδνεϊ

Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Εξοπλισμού FINE FOOD 2013 που διοργανώνεται από 9 έως 12 Σεπτεμβρίου 2013 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας στον εκθεσιακό χώρο Sydney Convention Exhibition Centre προτίθεται να συμμετάσχει ο ΟΠΕ (Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου).

Η έκθεση που διοργανώνεται κάθε χρόνο, είναι η μεγαλύτερη εμπορική Έκθεση τροφίμων και ποτών στη Αυστραλία και αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από τον χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών. H Αυστραλία με συνολικό πληθυσμό 22,3 εκ. κατοίκους εκ των οποίων τα 4,1 βρίσκονται στο Σίδνεϊ και τα 3,6 στην Μελβούρνη έχει να παρουσιάσει ιδιαίτερα θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης (πληθωρισμός 2%, ανεργία 5,4%) αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη αγορά για τα ελληνικά προϊόντα.

Τα προϊόντα που προβάλλονται είναι: γενικά τρόφιμα, αλκοολούχα και μη ποτά, γαλακτοκομικά, προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, κατεψυγμένα, προϊόντα κρέατος, παραδοσιακά φαγητά, προϊόντα υγιεινής διατροφής, ψάρια, φρέσκα προϊόντα και άλλα, καθώς και υλικά συσκευασίας και εξοπλισμό.