Η κρίση θέλει …διασκέδαση, με Κατερίνα Κούκα – Λένα Αλκαίου …μέχρι πρωίας στον χορό του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Χορός, τραγούδι, διασκέδαση ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του επιτυχημένου χορού του Επιμελητηρίου Αρκαδίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Μαρτίου, στις 8.30 το βράδυ στον χώρο δεξιώσεων «Sunset».

Το σύνθημα της βραδιάς «η κρίση θέλει διασκέδαση» φαίνεται πως το «εκμεταλλεύτηκαν» οι παρευρισκόμενοι που διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τραγουδώντας μαζί με τις καλύτερες φωνές του πενταγράμμου, Κατερίνα Κούκα και Λένα Αλκαίου,  παλιές αγαπημένες λαϊκές επιτυχίες.

Με ευχές και ευχαριστίες για την παρουσία του κόσμου άνοιξε τον χορό ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Επιμελητηρίου να μεταφέρει τη φωνή των επιχειρηματιών στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.  Παρόλο αυτά,  επειδή η βοήθεια που ζητούν οι επαγγελματίες δεν ακούγεται: «αυτές τις εποχές δεν υπάρχουν πολλά «ευήκοα ώτα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, πρέπει οι επαγγελματίες να δουν τι μπορούν να κάνουν για να αλλάξουν κατεύθυνση και να βρουν διέξοδο, στηριζόμενοι σε όσα προσφέρει ο τόπος μας.

«Ας δούμε λοιπόν αυτήν την κρίση και σαν μια ευκαιρία για επανασύνταξη και επαναπροσδιορισμό και των δικών μας κατευθύνσεων και προτεραιοτήτων και να κάνουμε μία νέα αρχή.

Το οφείλουμε αυτό και στον εαυτό μας και στους νέους ανθρώπους, που αυτή τη στιγμή μαστίζονται από την ανεργία, να προετοιμάσουμε το έδαφος με τη δημιουργία των κατάλληλων υποδομών και συνθηκών για να επιστρέψουν στην περιφέρεια νέοι άνθρωποι, νέοι επιχειρηματίες, που θα δώσουν νέα πνοή και κατεύθυνση στην ελληνική επιχειρηματικότητα και θα δημιουργήσουν οι ίδιοι την περιβόητη «περιφερειακή ανάπτυξη», επισημαίνει.

Μεταξύ των επισήμων που παρέστησαν, χαιρέτισαν την εκδήλωση ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης.

Την πίτα του Επιμελητηρίου ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος.

Το μεγάλο μουσικό γεγονός ξεκίνησε με την 6μελή ορχήστρα και τους νέους καλλιτέχνες, που συνόδευαν τις ερμηνεύτριες, μετά την καθιερωμένη κοπή της πίτας.

Στην διάρκεια του χορού έγινε και η κλήρωση των δώρων, χωρίς λαχειοφόρο αγορά,  με πλούσια δώρα που προσέφεραν οι επιχειρήσεις για τον χορό του Επιμελητηρίου. Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση τους ευχαριστεί θερμά για τα δώρα που προσέφεραν.