Αθλητικά Παρασκήνια, 5 Μαρτίου 2013

  • Ο... χορός των καταραμένων!Ο… χορός των καταραμένων!

    Έξι αγωνιστικές μένουν και οι… μάχες για την σωτηρία συνεχίζονται. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τον… χορό των καταραμένων, με τους Κέρκυρα και Άρη να βρίσκονται στην χειρότερη θέση.

  • Πανιώνιος: «Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε»Πανιώνιος: «Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε»

    Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος καταφέρεται εναντίον της διαιτησίας και συγκεκριμένα των Κουκουλάκη και Ντίτσου για τα σφυρίγματά τους στα ματς με ΠΑΣ και ΠΑΟΚ.

  • «Ο ιδιοκτήτης μου είπε πως θα βάλω δύο γκολ»«Ο ιδιοκτήτης μου είπε πως θα βάλω δύο γκολ»

    Μέσα έπεσε ο ιδιοκτήτης του Αστέρα Τρίπολης Γιάννης Καϋμενάκης σχετικά με την απόδοση του Λάζλο Λέντσε με τον Ούγγρο να λέει πως του είχε πει πως κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα θα σκοράρει δύο φορές, όπως και έκανε.

  • «Καλύτερος του Ρονάλντο ο Κριστιάνο!»«Καλύτερος του Ρονάλντο ο Κριστιάνο!»

    Ο Αλεξ Φέργκιουσον εξέφρασε την προτίμηση του στον Πορτογάλο αντί του Φαινομένου και επέλεξε τη νίκη επί της Ρεάλ με σκορ 5-4…

  • Επεισόδια στη ΒέροιαΕπεισόδια στη Βέροια

    Δυστυχώς λίγες ώρες πριν τον αγώνα της Βέροιας με τον Άρη δεν έλειψαν τα επεισόδια. Συγκεκριμένα οπαδοί των κίτρινων συνεπλάκησαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ έξω από το σύνδεσμο των ασπρόμαυρων στο Μακροχώρι Ημαθίας.

  • Ντιέγκο, Μέσι, ΜπάρτσαΝτιέγκο, Μέσι, Μπάρτσα

    Ο Μαραντόνα αποκάλυψε ότι το όνειρο του είναι να προπονήσει κάποτε τον Μέσι στη Μπαρτσελόνα, ενώ αποκάλεσε τον Κριστιάνο: ποδοσφαιρικό θηρίο .

  • Προβάδισμα ΠΑΟ για τα πλέι-οφΠροβάδισμα ΠΑΟ για τα πλέι-οφ

    Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα δίνουν την δική τους μάχη για την κατάληψη της 5ης θέσης των πλέι-οφ και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα παιχνίδια των δύο ομάδων μέχρι το τέλος.

  • Στο Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός του ΜίτσελΣτο Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός του Μίτσελ

    Τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν καταστρώνουν από τώρα στον Ολυμπιακό και ήδη έχει υπάρχουν σκέψεις το βασικό στάδιο προετοιμασίας να διεξαχθεί στο Ζέεφελντ στις 8 Ιουλίου.

  • Εκτίει στην Τρίπολη ο ΠαπαδόπουλοςΕκτίει στην Τρίπολη ο Παπαδόπουλος

    Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Ατρόμητο και θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

  • Ματσάρα, ανατροπές, μοιρασιάΜατσάρα, ανατροπές, μοιρασιά

    Η Μπέτις προηγήθηκε 0-2 στο Ανοέτα , η Σοσιεδάδ το γύρισε σε 3-2, με τους Ανδαλουσιανούς να μοιράζουν το παιχνίδι (3-3) και αμφότερες να παραμένουν σε απόσταση από την 4η Μάλαγα.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, http://sport.gr.msn.com/