Αθλητικά Παρασκήνια, 21 Μαρτίου 2013

  • Μερική ρήξη ο ΑθανασίουΜερική ρήξη ο Αθανασίου

    Από δύσκολο έως απίθανο είναι για τον Αθανασίου να προλάβει το εκτός έδρας ματς με την Βέροια, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου στην ποδοκνημική.

  • Το Φενέρ-Λάτσιο ο ΑΝΤ1Το Φενέρ-Λάτσιο ο ΑΝΤ1

    Το μεγάλο ματς Φενέρμπαχτσε-Λάτσιο προτίμησε να δείξει ο ΑΝΤ1 για την φάση των 8 του Γιουρόπα Λιγκ. Το φάιναλ φορ του κυπέλλου ανδρών στη NOVA.

  • «Η μαύρη κοπελιά του Κατίδη»«Η μαύρη κοπελιά του Κατίδη»

    Μιχάλης Τσόχος – Ο Μιχάλης Τσόχος αναρωτιέται ποιοι από αυτούς που έκριναν αυστηρά ή με πολύ μεγάλη επιείκεια τον νεαρό ποδοσφαιριστή ξέρουν για αυτόν κάτι παραπάνω από το ονοματεπώνυμο και την ομάδα που παίζει.

  • Ασταμάτητη και στα φιλικά η Ξάνθη!Ασταμάτητη και στα φιλικά η Ξάνθη!

    Εκτός από το πρωτάθλημα όπου πηγαίνει από νίκη σε νίκη η Ξάνθη δείχνει ασταμάτητη και στα φιλικά. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επικράτησε με 5-2 της Εθνικής Ενόπλων, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές της εμφανίσεις.

  • Με πολλά προβλήματα οι «κυανέρυθροι»Με πολλά προβλήματα οι «κυανέρυθροι»

    Με εννιά απουσίες άρχισε η προετοιμασία του Πανιωνίου για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη την Δευτέρα 1η Απριλίου.

  • Επιστρέφει στο 4-3-3 ο Σάντος!Επιστρέφει στο 4-3-3 ο Σάντος!

    Μεγάλο παιχνίδι την Παρασκευή με τη Βοσνία για την Εθνική και ο Φερνάντο Σάντος στην τελευταία του προπόνηση στην Ελλάδα έδειξε να επιστρέφει στο αγαπημένο το 4-3-3. Το πρωί της Πέμπτης η αναχώρηση για Βοσνία.

  • Θλάση ο ΑργυρόπουλοςΘλάση ο Αργυρόπουλος

    Πολύ δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος. Ο νεαρός αμυντικός του Πλατανιά υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και ο χρόνος απουσίας του εκτιμάται από 10 έως 15 μέρες.

  • Ινιέστα στη ΡεάλΙνιέστα στη Ρεάλ

    Σε ποσοστό 59,4% οι οπαδοί των Μαδριλένων θα ήθελαν τον Ινιέστα στην ομάδα τους από τη Μπαρτσελόνα και όχι τον Μέσι (21,3%)…

  • Προς Πέμπτη η λύση για τα πλέι οφΠρος Πέμπτη η λύση για τα πλέι οφ

    Χωρίς να υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα της έναρξης των πλέι οφ πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη το Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας. Η λύση θα δοθεί την Πέμπτη σε νέα συνάντηση στην οποία θα λάβει μέρος και η ΕΠΟ. Μετά τα πλέι οφ και οι αδειοδοτήσεις.

  • Κανονικά Ιμπαγάσα και ΓκρέκοΚανονικά Ιμπαγάσα και Γκρέκο

    Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Λεάντρο Γκρέκο, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Πολλές απουσίες και σήμερα στο Ρέντη.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, http://sport.gr.msn.com/