Αθλητικά Παρασκήνια, 9 Απριλίου 2013

  • Expose the lies... Thatcher died  pics Expose the lies… Thatcher died (pics)

    Η Θάτσερ απεβίωσε, μα λίγοι Αγγλοι οπαδοί θα κλάψουνγια τη Σιδηρά Κυρία που σκότωσε και μετά ανέστησε το ποδόσφαιρο. Από τους χούλιγκαν στα σύγχρονα γήπεδα.

  • Οι κορυφαίοι του Ανδρέα Δημάτου!Οι κορυφαίοι του Ανδρέα Δημάτου!

    Οι καλύτεροι όλων των εποχών – Ο διευθυντής της εφημερίδας GOAL NEWS παίρνει μέρος στη μεγάλη κλήρωση του Gazzetta και παρουσιάζει τους δικούς του αγαπημένους παίκτες και από τις 5 ομάδες…

  • Διαβολικό DEAL για ΓιουνάιτεντΔιαβολικό DEAL για Γιουνάιτεντ

    Για 150 εκατ. λίρες οι Κόκκινοι Διάβολοι υπέγραψαν πρωτοποριακή συμφωνία για το προπονητικό κέντρο και τις φανέλες προπόνησης, δείχνοντας την επόμενη μέρα των χορηγιών…

  • Ο Ιμπαγάσα κι ο ...Τζόλε!Ο Ιμπαγάσα κι ο …Τζόλε!

    Κώστας Νικολακόπουλος – Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του για τον Ιμπαγάσα, του οποίου λήγει το καλοκαίρι το συμβόλαιο, αλλά και για το τέλος της καριέρας του Τζόρτζεβιτς στην ίδια ηλικία, εξετάζοντας ομοιότητες και διαφορές.

  • Και τώρα... ΠαναθηναϊκόςΚαι τώρα… Παναθηναϊκός

    Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σκέφτονται πλέον στο λιμάνι με τους παίκτες του Ολυμπιακού να ξεκινούν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής στο Γ. Καραϊσκάκης .

  • Με Παράσχο ο ΑτρόμητοςΜε Παράσχο ο Ατρόμητος

    Ο Γιώργος Παράσχος όπως αναμενόταν, θα κληθεί να βγάλει τον Ατρόμητο από το αγωνιστικό αδιέξοδο, καθώς ανακοινώθηκε η συνεργασία του με την ομάδα του Περιστερίου.

  • Οι καλύτεροι του «El Mago»Οι καλύτεροι του «El Mago»

    Οι καλύτεροι όλων των εποχών – Ένας εκ των κορυφαίων επιτελικών μέσων, ο Βασίλης Τσιάρτας ο οποίος έγραψε την δική του ιστορία τόσο με την φανέλα της ΑΕΚ όσο και και με αυτή την Εθνικής Ελλάδος ψηφίζει στο gazzetta.gr τους κορυφαίους της ομάδας στην οποία μεγαλούργησε.

  • Τέλος ο ΕλευθεράκηςΤέλος ο Ελευθεράκης

    Ο Κώστας Ελευθεράκης αποτελεί παρελθόν από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού και θα πάρει άλλη θέση στο τριφύλλι. Ο διάδοχος του εξαρτάται από τον προπονητή.

  • «Δέχτηκα ρατσιστική επίθεση στο Καραϊσκάκη»«Δέχτηκα ρατσιστική επίθεση στο Καραϊσκάκη»

    Ο Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε στο ανδρικό περιοδικό Esquire για την ζωή του στην Ελλάδα και επισήμανε πως είχε δεχθεί ρατσιστική επίθεση στο Καραϊσκάκης και στον Βόλο.

    Περισσότερα: http://sport.gr.msn.com/