Μία ελληνική εταιρεία ανάμεσα στις πέντε πιο αναπτυσσόμενες της Ευρώπης

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο, μία ελληνική εταιρεία ξεχώρισε και βραβεύθηκε από τον πανευρωπαϊκό οργανισμό EUROPE 500 και το IESE Business School ως μία από τις πέντε εταιρείες με τον μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης και απασχόλησης προσωπικού στην Ευρώπη.

Πρόκειται για την Mega Sprint Guard η οποία δραστηριοποιείται από το 1994 στον τομέα της παροχής υπηρεσιών και προϊόντων ασφαλείας και βραβεύθηκε για την αύξηση του τζίρου της, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και για το γεγονός ότι αυξάνει τον αριθμό των εργαζομένων της σε περίοδο μεγάλης ανεργίας.

Σημειώνεται ότι είναι η μόνη ελληνική εταιρεία που διακρίθηκε σε αυτή την εκδήλωση.

Η αξιολόγηση έγινε μεταξύ χιλιάδων υποψήφιων εταιρειών από όλες τις χώρες της Ευρώπης μετά από κατάθεση αναλυτικών στοιχείων για τέσσερα βασικά κριτήρια: ανεξαρτησία- αυτονομία (οι υποψήφιες εταιρείες δεν μπορούν να αποτελούν μέρος ενός ομίλου ή άλλης εταιρείας), αύξηση τζίρου και απασχόλησης, αριθμός προσωπικού (οι εταιρείες θα πρέπει να απασχολούν τουλάχιστον πενήντα υπαλλήλους κατά το έτος αναφοράς), έτη δράσης.

Το βραβείο παρέλαβαν για λογαριασμό της εταιρείας η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος Ρούλα Ταχταρίδου και ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Παππά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ