Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 4-0

Εντυπωσιασμένος έδειχνε ο Λιονέλ Μέσι από τη δύναμη της Μπάγερν μετά τη βαριά ήττα με 4-0 της Μπαρτσελόνα. «Απέδειξαν πως είναι δυνατότεροι”, είπε στις δηλώσεις του αμέσως με το…  παιχνίδι. Εκτός τόπου και χρόνου οι φιλοξενούμενοι, δεν πήραν καμία ουσιαστική βοήθεια από τον πάγκο κι έγιναν -φυσιολογικά- έρμαιο στις ορέξεις των Βαυαρών.

Τέλος αγώνα

90+1΄Κίτρινη κάρτα στον Ινιέστα.

89΄Κίτρινη κάρτα στον Άλμπα που χάνει και την ρεβάνς.

88΄Αλλαγή για την Μπάγερν. Ο Σακίρι στη θέση του Ριμπερί.

86΄Κίτρινη κάρτα στον Αλέξις.

83΄Αλλαγή για την Μπαρτσελόνα. Ο Βίγια αντί του Πέδρο.

83΄Ο Μίλερ που λίγο νωρίτερα είχε ζητήσει αλλαγή λόγω τραυματισμού, φεύγει από το ματς και δίνει τη θέση του στον Πιζάρο.

82΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ. Τρομερή αντεπίθεση από τους γηπεδούχους με τον Αλάμπα να σερβίρει για τον Μίλερ που με προβολή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

80΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Μπάγερν. Ο Μίλερ πέρασε τον Άλμπα, κέρδισε την κόντρα με τον Πίκε και βρέθηκε φάτσα με το 4-0 αλλά νικήθηκε από τον Βαλντές.

77΄Μεγάλη ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα. Το φάουλ του Τσάβι “σπάει” το τεχνητό οφσάιντ της Μπάγερν αλλά ο Μπάρτρα στέλνει τη μπάλα άουτ.

Έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα.

73΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ. Ο Ρόμπεν μπήκε στην περιοχή, ο Μίλερ έκανε φράγμα στον Άλμπα ρίχνοντας τον στο χορτάρι όμως ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι και ο Ρόμπεν με ωραίο πλασέ στέλνει τη μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του Βαλντές.

71΄Αλλαγή για την Μπάγερν. Ο Λουίς Γκουστάβο αντί του Γκόμες.

69΄Ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα. Από το κόρνερ του Μέσι η άμυνα της Μπάγερν δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Μπάρτρα από εξαιρετική θέση έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Νόιερ. Ήταν μόλις η δεύτερη τελική προσπάθεια των Καταλανών στο παιχνίδι και η πρώτη εντός στόχου.

58΄Ευκαιρία για την  Μπάγερν. Από το φάουλ του Ριμπερί ο Ρόμπεν έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

55΄Ευκαιρία για την Μπάγερν. Από την πάσα του Ρόμπεν ο Ριμπερί στη περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βαλντές.

52΄Ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Μίλερ
, η μπάλα φεύγει άουτ.

50΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ. Από το κόρνερ του Ρόμπεν, ο Βαλντές έκανε κακή έξοδο, ο Μίλερ πήρε την κεφαλιά και ο Γκόμες από θέση οφσάιντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

46΄Κίτρινη κάρτα στον Χάβι Μαρτίνεθ.

46΄Έναρξη β΄ ημιχρόνου.

Στατιστικά ημιχρόνου: Σουτ 6-1, στην εστία 3-0, μπλοκαρίσματα 1-0, οφσάιντ 2-0, φάουλ 8-4, κόρνερ 8-3, πλάγια 14-14, τάκλιν 10-12, επιτυχία μεταβιβάσεων 79%-90%, κερδισμένες εναέριες μονομαχίες 88%-11%, κατοχή μπάλας 35%-65%

Ημίχρονο (Κακή η εικόνα της Μπαρτσελόνα που δεν έχει καταφέρει να φτιάξει μια καθαρή ευκαιρία σε 45 λεπτά. Ελέγχει το παιχνίδι η Μπάγερν, η οποία έχει εξουδετερώσει τον Μέσι, ωστόσο μάλλον αδικαιολόγητα οπισθοχώρησε μετά το γκολ)

Η Μπάγερν δεν έχει χάσει ποτέ σε εντός έδρας παιχνίδι Champions League που έχει πετύχει πρώτη γκολ (50 νίκες, 8 ισοπαλίες).

39΄Κίτρινη κάρτα στον Μπαρτρα.

36΄Κίτρινη κάρτα στον Γκόμες.

29΄Πρώτη στιγμή για την Μπαρτσελόνα στο ματς. Ο Ντάνι Άλβες έκανε τη σέντρα και ο Ντάντε με εξαιρετικό τάκλιν αποτρέπει το 1-1 καθώς ο Μέσι ετοιμαζόταν να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα.

25΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ. Από τη σέντρα του Ρόμπεν ο Ντάντε πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μίλερ την δεύτερη στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Βαλντές.

16΄ Ο Λαμ έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα χτύπησε στον αγκώνα του Πικέ στην περιοχή, ο οποίος δεν ήταν ακριβώς κολλητά με το σώμα, αλλά ο Κάσαϊ δεν θεώρησε πως υπάρχει παράβαση, παρά τις διαμαρτυρίες.

2΄Μεγάλη ευκαρία για την Μπάγερν. Ο Ρόμπεν συνεργάστηκε άψογα με τον Χάβι Μαρτίνεθ και βρέθηκε απέναντι από τον Βαλντές αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα.

1΄Έναρξη αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπάγερν Μονάχου (Γιουπ Χάινκες): Νόιερ, Ντάντε, Μπόατενγκ, Λαμ, Ριμπερί, Χάβι Μαρτίνεθ, Ρόμπεν, Μίλερ, Αλάβα, Σβάισταϊνγκερ, Γκόμες

Μπαρτσελόνα (Τίτο Βιλανόβα): Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Μπαρτρα, Άλμπα, Τσάβι, Ινιέστα, Μπουσκέτς, Αλέξις, Μέσι, Πέδρο

Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)


Πηγή: NewsIt.gr