Πάτρα: ”Ο πατέρας με ανάγκαζε να βιάζω τη μάνα μου” – Απερίγραπτα όργια σε σπίτι!

‘Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο περιστατικό” λέει αξιωματικός της αστυνομίας – Ο πατέρας βίαζε τα τρία του παιδιά και ανάγκαζε τον γιο του, να κακοποιεί σεξουαλικά την ίδια του τη μητέρα

Σοκάρει την τοπική κοινωνία η καταγγελία που έφθασε πριν λίγες ώρες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και αναφέρει την αρρωστημένη δράση ενός πατέρα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του patrastimes.gr, ο άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, φέρεται εδώ και αρκετό καιρό να κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο και τις δύο κόρες του, ενώ όπως καταγγέλεται, έβαζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τον γιο του να βιάζει τη μητέρα του μπροστά του ώστε να τον βλέπει.

Ήδη σύμφωνα με πηγές του patrastimes.gr, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια κάθε πτυχή της καταγγελίας, λαμβάνουν καταθέσεις τόσο από την οικογένεια όσο και από τον συγγενικό και φιλικό περίγυρο, ενώ έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση των παιδιών.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε χαρακτηριστικά: “Τριανταένα χρόνια στην υπηρεσία τέτοιο περιστατικό δεν έχω ξανασυναντήσει. Μάνα και πατέρας να εξαναγκάζουν σε όργια τα παιδιά τους, τα οποία είναι απερίγραπτα. Δεν μπορεί να τα φανταστεί ούτε ο πιο νοσηρός εγκέφαλος”.