Αθλητικά Παρασκήνια, 4 Απριλίου 2013

  • Στην Μπενφίκα ο Τζούριτσιτς!Στην Μπενφίκα ο Τζούριτσιτς!

    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Η Χέφερφεν ανακοίνωσε την πώληση του Φίλιπ Τζούριτσιτς στην Μπεφίκα. Το κόστος της μεταγραφής δεν έγινε γνωστό, όμως εκτιμάται ότι αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ.

  • Φιλικό με τους μικρούς πριν την ΑνάστασηΦιλικό με τους μικρούς πριν την Ανάσταση

    Φώτης Καρακούσης – Με ένα φιλικό κόντρα στην Κ20, ολοκλήρωσε τις προπονήσεις ο ΠΑΣ με τους παίκτες να επιστρέφουν μετά την Ανάσταση. Για την ιστορία η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη με 2-2.

  • Η κατάρρευση της ισπανικής ποδοσφαιρικής αγοράςΗ κατάρρευση της ισπανικής ποδοσφαιρικής αγοράς

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος διαβάζει πίσω από τον αποκλεισμό της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα και διαπιστώνει την …ελληνοποίηση του ισπανικού πρωταθλήματος.

  • Σε απολογία ο Κόστλι για το... τιτίβισμα!Σε απολογία ο Κόστλι για το… τιτίβισμα!

    Φώτης Καρακούσης – Το tweet του Κάρλος Κόστλι που τόνιζε πως οι παίκτες της Βέροιας έχουν να πληρωθούν τρεις μήνες, μπορεί να κοστίσει στον επιθετικό από την Ονδούρα, καθώς η “βασίλισσα του βορρά” τον κάλεσε σε απολογία.

  • Δύσκολα για ΣισοκόΔύσκολα για Σισοκό

    Φώτης Καρακούσης – Ούτε την Μεγάλη Παρασκευή προπονήθηκε ο Ιμπραΐμ Σισοκό και η συμμετοχή του στο μπαράζ κόντρα στη Ξάνθη γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

  • Τελευταία προπόνηση πριν την ΑνάστασηΤελευταία προπόνηση πριν την Ανάσταση

    Φώτης Καρακούσης – Με το μπαράζ με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη του Πάσχα να έρχεται, στην Ξάνθη έκαναν και σήμερα Μεγάλη Παρασκευή προπόνηση και στην συνέχεια δόθηκε διήμερο ρεπό στους παίκτες για να γιορτάσουν την Ανάσταση.

  • Καλές γιορτές από τον ΟΦΗΚαλές γιορτές από τον ΟΦΗ

    – Με τους παίκτες να απολαμβάνουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους, η ΠΑΕ ΟΦΗ έστειλε τις δικές της ευχές για τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

  • Σπίτι του ο ΦορμίκαΣπίτι του ο Φορμίκα

    Θοδωρής Βασίλης – Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο Λαουτάρο Φορμίκα. Η πορεία του Αργεντινού άσου πάει από το καλό στο καλύτερο κι έτσι αποφασίστηκε να επιστρέψει σπίτι του.

  • Πειράματα και νίκη για ΟλυμπιακόΠειράματα και νίκη για Ολυμπιακό

    – Ο Μίτσελ είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει πολλά πράγματα στο διάρκειας… 80 λεπτών συνολικά φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στον Ρέντη, με τους “ερυθρόλευκους” να κερδίζουν με 2-1.

  • Κάκωση ο Αβραάμ ΠαπαδόπουλοςΚάκωση ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

    – Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, γεγονός που προκαλεί ανησυχία ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com