Γεύση Κύπρου από την Κυπριακή Εστία Λονδίνου

Ειδική εκδήλωση με τίτλο ‘A Taste of Cyprus’ («Μια γεύση της Κύπρου») και στόχο την προβολή των κυπριακών κρασιών και του κυπριακού λαδιού στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και τη συλλογή χρημάτων για στήριξη των δοκιμαζόμενων Κυπρίων, διοργανώνει στις 13 Ιουνίου στην πρωτεύουσα της Βρετανίας η Κυπριακή Εστία Λονδίνου σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου.

To πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες από την καθηγήτρια Διεθνών Χρηματοοικονομικών Καίτη Φυλακτή του Cass Business School του Λονδίνου, η οποία κατέχει δίπλωμα από το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα WSET, με θέμα “Τα κρασιά της Κύπρου” και από τη Δρα Φρόσω Χατζηλούκα, Διευθύντρια της Υπηρεσίας Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Εμπορίου, με θέμα “Η διατροφική αξία του ελαιόλαδου στη δίαιτά μας». Θα υπάρξει επίσης γευστική δοκιμή κυπριακών κρασιών με συνοδεία μεζέδων.

Η φιλανθρωπική δράση της Εστίας, που περιλαμβάνεται μεταξύ των βασικών σκοπών και επιδιώξεων του Σωματείου και συνιστά προτεραιότητα του Διοικητικού Συμβουλίου, είναι συνεχής. Πρόσφατα διένειμε χριστουγεννιάτικα και πασχαλινά δέματα σε αριθμό ομογενών, που έχουν ανάγκη και ενίσχυσε οικονομικά τα κοινωνικά παντοπωλεία της Μητρόπολης Λεμεσού.