Έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα η βασίλισσα της Ιορδανίας!

Πιστή στο ραντεβού που δίνει κάθε χρόνο με την Ελλάδα φαίνεται να είναι και φέτος η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πανέμορφη γαλαζοαίματη αναμένεται να έρθει μέσα στον επόμενο μήνα στην Κυλλήνη, με τόπο διαμονής πολυτελέστατο θέρετρο της περιοχής. Θα φτάσει με το ιδιωτικό αεροπλάνο της και, εκτός από τα τέσσερα παιδιά της, θα τη συνοδεύει μεγάλος αριθμός ανδρών της ασφαλείας της.

Σύμφωνα με την Espresso η βασίλισσα, ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Χουσεΐν, οι πριγκίπισσες Ιμάν και Σάλμα και ο πρίγκιπας Χασέμ δεν πρόκειται να μείνουν στιγμή μόνοι, αλλά στις δραστηριότητές τους θα τους συνοδεύουν οι προσωπικοί τους φρουροί, ενώ υπάρχει πρόβλεψη και για μέτρα ασφαλείας τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα. Τη βασιλική οικογένεια θα ακολουθούν σαράντα μάγειρες, οι οποίοι θα επιμελούνται τα φαγητά και τα σνακ, ενώ θα υπάρχουν άνθρωποι που θα δοκιμάζουν οτιδήποτε περνάει από το τραπέζι τους.

Έλεγχοι
Πενήντα βατραχάνθρωποι θα κάνουν ελέγχους στη θάλασσα πριν και κατά τη διάρκεια του μπάνιου της Ράνια και των βασιλικών γόνων στα καταγάλανα νερά του Ιονίου. Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην παραλία, ελικόπτερα θα πετούν πάνω από την περιοχή για προληπτικούς λόγους. Μεγάλος αριθμός ανδρών θα ελέγχει διαρκώς την ξηρά και μάλιστα, όπως μας λένε καλά πληροφορημένες πηγές, προτού τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας κατεβούν στην παραλία, φρουροί θα έχουν φροντίσει να έχουν φύγει όλοι οι υπόλοιποι λουόμενοι, ώστε να μπορούν να κολυμπήσουν και να κάνουν την ηλιοθεραπεία τους ανενόχλητοι.

Είναι γνωστό ότι η βασίλισσα Ράνια ακολουθεί τη μόδα και σε κάθε εμφάνισή της θέλει να είναι άψογη. Ετσι, θα ήταν αδύνατο να μην την ακολουθήσουν στο ταξίδι της οι προσωπικοί στιλίστες της, κομμωτές και μακιγιέρ, ενώ αναμένονται και πολλές βαλίτσες με ακριβές δημιουργίες για τις βραδινές εμφανίσεις της, και άνετα αλλά με επώνυμη υπογραφή σπορ ρούχα για τις υπόλοιπες ώρες.

Πηγή:newpost.gr