Τηλεφώνημα στήριξης Σόϊμπλε σε Στουρνάρα! – Είστε σε καλό δρόμο προς την επιτυχία! – Και ο Σαμαράς στο Βερολίνο

– Το τηλεφώνημα δεν θεωρείται τυχαίο και συνδέεται με το κλείσιμο της ΕΡΤ
– ‘Εγινε λίγες ώρες πριν την κρίσιμη σύσκεψη Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη όπου κρίνεται το μέλλον της κυβέρνησης
– Ο Σόϊμπλε, τον διαβεβαίωσε ότι η Ευρώπη θα συνεχίσει να στηρίζει την Ελλάδα
– Πολύ σύντομα ο Γερμανός υπουργός Οικονομκών θα έρθει στην Αθήνα
– Στις 3 Ιουλίου ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντήσει τη γερμανίδα καγκελάριο

Σε μια κρίσιμη στιγμή για την ελληνική κυβέρνηση και λίγες ώρες από την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών από την οποία θα κριθεί το μέλλον της τρικομματικής, ο υπουργός ΟΙκονομικών της Γερμανίας τηλεφώνησε στον Γιάννη Στουρνάρα για να του πει τα καλύτερα λογια!

“Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο προς την επιτυχία δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε”, στον Γιάννη Στουρνάρα σε τηλεφωνική επικοινωνία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, είπε ακόμα ότι η Ελλάδα έχει μπροστά της έναν μακρύ και απότομο δρόμο μεταρρυθμίσεων, προσθέτοντας ωστόσο ότι οι πρώτες ελληνικές οικονομικές επιτυχίες γίνονται ορατές.

Στουρνάρας και Σόϊμπλε συμφώνησαν ότι το θέμα της ανεργίας είναι αυτό το οποίο καίει περισσότερο απ’ όλα και συμφώνησαν και στη δημιουργία μιας αναπτυξιακής τράπεζας η οποία θα προσφέρει στήριξη σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είπε στον κ. Στουρνάρα ότι η Ευρώπη θα συνεχίσει να στηρίζει την Ελλάδα, και  επιβεβαίωσε σύντομα θα έρθει στην Αθήνα.

Πηγή: NewsIt.gr

[]