€51,150 από τη Μελβούρνη στην «Κιβωτό του κόσμου»

Tην Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 στις 3.30μμ η αυστραλιανή αντιπροσωπεία της Ερανικής Επιτροπής για την “Kιβωτό του Kόσμου”, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της ΑΧΕΠΑ Βικτώριας, κ. Σπύρο Ρομποτή, τον ταμία κ. Πέτρο Πατιστέα, μέλος της Επιτροπής κ. Σάββα Νικολαΐδη, μέλη της ΑΧΕΠΑ κ.κ. Καίτη Πάνου και Δήμητρα Κυπραίου, μαζί με άλλους Έλληνες κατοίκους, συγγενείς και φίλους, συνάντησε τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, τη διευθύντρια κ. Μαρίνα Κατσίμπαλη και εθελοντές της οργάνωσης, και μετά την περιοδεία των καταπληκτικών εγκαταστάσεων στη Ζηνοδώρου 3, Κολωνός, Αθήνα, Ελλάδα.

O κ. Ρομποτής παρέδωσε στον Πατέρα Αντώνιο την επιταγή για το ποσό των €51,150 (ευρώ) (περίπου Α$74,000+) που συγκεντρώθηκε στη Μελβούρνη για την υποστήριξη των παραμελημένων παιδιών, μητέρες και άλλους άπορους ανθρώπους που η Κιβωτός του κόσμου φροντίζει καθημερινά.

Όλοι οι παρόντες εξέφρασαν το θαυμασμό τους για την εξαιρετική επαγγελματική εργασία που όλοι οι εθελοντές προσφέρουν στην Κιβωτό και τους ευχήθηκαν υγεία και
κουράγιο να συνεχίσουν αυτή την Θεάρεστη κοινωνική υπηρεσία, ειδικά τώρα που η Ελλάδα και οι κάτοικοί της υποφέρουν κάτω από τα σκληρά μέτρα λιτότητας και χρειάζονται κάθε είδος στήριξης και ανακούφισης.

*Φωτογραφία πρώτης σελίδος: Ο αιδ. Αντώνιος Παπανικολάου με τα παιδιά της “Κιβωτού του Κόσμου”