Στον Ολυμπιακό μέχρι το 2016 ο Σπανούλης!

Το σίριαλ Σπανούλη είχε happy end για τον Ολυμπιακό. Ο δύο σερί φορές mvp της Ευρωλίγκας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα ηγείται των “ερυθρόλευκων” και για τα επόμενα τρία χρόνια.

Tην Παρασκευή ο Σπανούλης είχε συναντηθεί με τους διοικητικούς ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και είχαν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Η άφιξη του Ραζνάτοβιτς τελείωσε τη δουλειά την Δευτέρα το μεσημέρι. Τα συμβόλαια υπογράφηκαν και ο ΜVP της Ευρωλίγκας έμεινε στον Ολυμπιακό αφήνοντας τους μνηστήρες στα κρύα του λουτρού.
Την είδηση την αποκάλυψε ο μάνατζερ του Σπανούλη μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται με τον Σπανούλη. Ο άσος του Ολυμπιακού έχει το στυλό στο χέρι, έχοντας μόλις υπογράψει το νέο του συμβόλαιο…
«Η ιστορία τελείωσε… Ο Βασίλης Σπανούλης μόλις υπέγραψε την ανανέωση συμβολαίου με τον Ολυμπιακό. Στον Πειραιά για άλλες τρεις σεζόν», έγραψε.
Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
H KAE Oλυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασία της με τον Βασίλη Σπανούλη για τα επόμενα τρία χρόνια.
Το βιογραφικό του:
Hμ. Γεν.: 07/08/1982 Τοπ. Γεν.: Λάρισα Θέση: ΓκαρντΎψος: 1.93 Πρ. Ομάδες: Κεραυνός Λάρισας, ΓΣ Λάρισας (1999-2001), Μαρούσι (2001-2005), Χιούστον Ρόκετς (2006-2007), Παναθηναϊκός (2005-2006, 2007-2010)

NewsIt.gr