Στο νοσοκομείο ο Φυσσούν μετά από έξωση από το σπίτι του

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φυσσούν, καθώς ένιωσε αδιαθεσία, έπειτα από κοινοποίηση έξωσης από το σπίτι στο οποίο διαμένει.
Την κοινοποίηση.. του εγγράφου της έξωσης (επειδή, όπως γράφτηκε στην ΕΣΠΡΕΣΣΟ, χρωστάει πολλά ενοίκια) έκανε δικαστικός επιμελητής,  και αμέσως μετά την παραλαβή του, ο γνωστός αστέρας της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Σωτηρία. Σύμφωνα με πληροφορίες,  η υγεία του αγαπημένου ηθοποιού δεν διατρέχει κίνδυνο και πιθανότατα αύριο θα πάρει εξιτήριο.
Ο Πέτρος Φυσσούν γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 1933 στο Αγρίνιο. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης το 1954. Μέχρι το 1956 συνεργάσθηκε με το Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν. Υπήρξε πρωταγωνιστής του Εθνικού Θεάτρου στο χρονικό διάστημα 1961-1965 και στη συνέχεια, ομοίως, στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος 1976-1978. Στη θεατρική σκηνή ερμήνευσε όλα σχεδόν τα είδη θεάτρου, δράμα, κωμωδία, τραγωδία αλλά και επιθεώρηση.
Έχει συμμετάσχει στα Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών (1965), Μόσχας και τότε Λένιγκραντ (1966), Αθηνών, Φιλίππων αλλά και στα Επιδαύρια. Έχει διατελέσει θιασάρχης και θεατρικός επιχειρηματίας αλλά και μέλος του Ινστιτούτου Καταναλωτών.
Έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία, όπως Α΄ ανδρικού ρόλου στα Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου 1963 και 1964 καθώς και με Α΄ Βραβείο ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ Θεάτρου Ιθάκης το 1975.