Η αντανάκλαση ουρανοξύστη… λιώνει μια Jaguar

Η εταιρεία που ανέλαβε την ανέγερση του κτιρίου πλήρωσε τα έξοδα αποκατάστασης της ζημιάς

Ένας νέος ουρανοξύστης στο Λονδίνο, που ονομάζεται Walkie-Talkie ευθύνεται για την καταστροφή κομματιών μίας Jaguar που ήταν παρκαρισμένη σε κοντινό δρόμο.

Σύμφωνα με το BBC, η αντανάκλαση φωτός από τον ουρανοξύστη στο Eastcheap στο Λονδίνο προκάλεσε ζημιές στο όχημα του Martin Lindsay, ο οποίος το άφησε στο σημείο για δύο ώρες.

Όταν επέστρεψε να πάρει το πολυτελές αυτοκίνητο, είδε ένα κομμάτι από το παρμπρίζ και το σήμα να είναι λιωμένα από την υψηλή θερμοκρασία. Μάλιστα, πριν φτάσει στο όχημα, ο οδηγός συνάντησε έναν φωτογράφο, ο οποίος φωτογράφιζε την Jaguar.

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του οχήματος, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν είδε το αυτοκίνητο. Πάντως, η εταιρεία που έχει αναλάβει την ανέγερση του ουρανοξύστη 36 ορόφων, ανέλαβε τα έξοδα για την αποκατάσταση των ζημιών. Η κατασκευάστρια εταιρεία είχε φροντίσει να αφήσει σημείωμα στο όχημα του κύριου Lindsay. Τα έξοδα αποκατάστασης της ζημιάς έφτασαν τις 946 λίρες.

Mετά την καταγγελία του Lindsay , βρέθηκαν και άλλοι οδηγοί οποίοι ισχυρίζονται πως έχουν πάθει ζημιά τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό των οχημάτων τους.

NewsBeast.gr