Μαγική βραδιά με τους Scorpions στο κατάμεστο θέατρο του Λυκαβηττού!

Πανικό στο κατάμεστο θέατρο του Λυκαβηττού προκάλεσαν χθες βράδυ οι Scorpions. Το θρυλικό συγκρότημα βρίσκεται στη χώρα μας για τρεις μοναδικές Unplugged συναυλίες και όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκε από το κοινό.
Σε μια βραδιά γεμάτη μαγεία και πολλές εκπλήξεις, οι Scorpions με τον Klaus Meine ανέβηκαν στη σκηνή μαζί με 12 μουσικούς, κλασικά έγχορδα και special guests και παρέσυραν το κοινό στο συναρπαστικό μουσικό τους ταξίδι.

//
Κάνοντας μια ιστορική αναδρομή από την αρχή της καριέρας τους μέχρι σήμερα, αλλά και σε καινούριες συνθέσεις σε παγκόσμια “πρώτη”, κάτω από τα φώτα του MTV Unplugged, οι Scorpions κέρδισαν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς θεατές, με το θέαμα που προσέφεραν.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε καρέ καρέ την εμφάνισή τους on stage και το πλήθος κόσμου που τους παρακολουθούσε στο ατμοσφαιρικό σκηνικό που σχημάτιζε ο φωτισμένος Λυκαβηττός.

//
Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτήν ήταν η πρώτη από τις τρεις πολύ ξεχωριστές συναυλίες στην Αθήνα που θα μαγνητοσκοπηθούν για να μείνουν στην ιστορία, αφού το DVD θα κυκλοφορήσει σε 47 χώρες.
Η αγάπη του συγκροτήματος για την Ελλάδα είναι άλλωστε μεγάλη και σε δηλώσεις τους πριν την συναυλία είχαν αναφέρει: “Τον περασμένο Δεκέμβριο αποφασίσαμε να σταματήσουμε. Έτσι όταν μας έγινε αυτή η πρόταση από την εταιρία μας Sony Music, υπήρχαν κάποια ερωτηματικά. Σε ένα πράγμα όμως συμφωνήσαμε όλοι από την πρώτη στιγμή: αν πρόκειται να το κάνουμε, θα το κάνουμε στην Ελλάδα!

/
/
Οι Έλληνες είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές μας- αυτός είναι ο κύριος λόγος που αποφασίσαμε να κάνουμε το project στην Αθήνα. Επιστρέφουμε για να αποδείξουμε ότι οι Έλληνες είναι μέσα στην καρδιά μας όλα αυτά τα χρόνια. Επιλέξαμε το θέατρο του Λυκαβηττού και όχι κάποιον από τους μεγάλους χώρους που έχουμε παίξει στο παρελθόν -όπως το Καραϊσκάκη- γιατί για αυτό το project θέλαμε έναν μικρότερο και πιο ζεστό χώρο. Έτσι αποφασίσαμε να παίξουμε μερικές μέρες σε αυτό το πολύ όμορφο θέατρο. Έχουμε ξαναπαίξει στο Λυκαβηττό και θυμόμαστε ακόμα ότι όταν φτάσαμε υπήρχαν fans παντού! Είχαν σκαρφαλώσει στα βράχια γύρω από το θέατρο, ήταν πραγματικά συγκλονιστικό!”

//
Τέλος, οι Scorpions κατά την επίσκεψή τους στη χώρα μας επισκέφτηκαν τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού “Κιβωτός του Κόσμου” αναλαμβάνοντας μάλιστα τον ρόλο των πρεσβευτών της παγκοσμίως.
Δες φωτογραφίες:

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
//
Πηγή: TLife.gr