«Γιορτή κρασιού» στην Κρηνίτσα

Η «γιορτή κρασιού» αποτελεί μια διονυσιακή νότα κεφιού και ξεφαντώματος στην Κρηνίτσα, προσελκύει εκατοντάδες κόσμο, κατοίκους και επισκέπτες, που έρχονται να απολαύσουν το δροσερό κρασί που προσφέρει δωρεάν ο Σύλλογος και να διασκεδάσουν με δημοτική παραδοσιακή μουσική και δημοτικά τραγούδια από εκλεκτούς καλλιτέχνες.

Οι εκδηλώσεις φέτος πλαισιώνονται από την εμφάνιση των χορευτικών 1. το παιδικό τμήμα του Συλλόγου μας, 2. το τμήμα ενηλίκων του Συλλόγου Αργιθεατών Ν. Τρικάλων & 3. το τμήμα ενηλίκων του Συλλόγου των Απανταχού Αρδανιωτών, που θα παρουσιάσουν τοπικούς χορούς.

Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν έπαινοι στα χορευτικά για τη συμμετοχή τους και στους μαθητές/ μαθήτριες που με τον αγώνα τους κατάφεραν να εισαχθούν σε ανώτερες και ανώτατες σχολές.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάπτυξη σχέσεων, η αναβάθμιση του πολιτιστικού επιπέδου των κατοίκων της περιοχής καθώς και η διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Εξωραϊστικός & Επιμορφωτικός Σύλλογος Κρηνίτσας καλεί τα μέλη και τους φίλους του,

Το Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 2013,  ώρα 8:00 μ.μ.  στη «γιορτή κρασιού» που θα γίνει στην πλατεία της Κρηνίτσας.

Η «γιορτή κρασιού» αποτελεί μια διονυσιακή νότα κεφιού και ξεφαντώματος στην Κρηνίτσα, προσελκύει εκατοντάδες κόσμο, κατοίκους και επισκέπτες, που έρχονται να απολαύσουν ένα δροσερό ποτήρι κρασί και να διασκεδάσουν με δημοτική παραδοσιακή μουσική και τραγούδια από εκλεκτούς καλλιτέχνες.

Οι εκδηλώσεις φέτος πλαισιώνονται από την εμφάνιση των χορευτικών του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρηνίτσας (παιδικό τμήμα) του Συλλόγου Αργιθεατών Ν.Τρικάλων και του Συλλόγου των Απανταχού Αρδανιωτών, που θα παρουσιάσουν τοπικούς χορούς. Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν έπαινοι στα χορευτικά για τη συμμετοχή τους και στους μαθητές/μαθήτριες που με τον αγώνα  τους κατάφεραν να εισαχθούν σε ανώτερες και ανώτατες σχολές .

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάπτυξη σχέσεων, η αναβάθμιση του πολιτιστικού επιπέδου των κατοίκων της περιοχής καθώς και η διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Η Είσοδος είναι ελεύθερη.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου