Αμερικάνικη “δημοσκόπηση” για την Μακεδονία

Αμερικανική ιστοσελίδα, έχει ανεβάσει δημοψήφισμα για τους επισκέπτες της, του οποίου το ερώτημα είναι αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι… Οι χρήστες μάλιστα μπορούν να πατήσουν yes ή no, χωρίς να δώσουν καν το email τους, κάτι που συνηθίζεται στα ιντερνετικά δημοψηφίσματα.

Η “δημοσκόπηση” γίνεται στην παρακάτω Αμερικανική ηλεκτρονική τοποθεσία.  Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε.  Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα.

Επειδή οι Σκοπιανοί έχουν κινητοποιηθεί σε τρομερό βαθμό, για την “δημοσκόπηση” αυτή, έχουν πετύχει να προηγείται σημαντικά  (με 24.272 ψήφους) το ΟΧΙ, δηλαδή ότι η Μακεδονία δήθεν ΔΕΝ είναι ελληνική!..

Κι΄όμως, τα Σκόπια με περίπου 4.500.000 πληθυσμό,  έχουν πετύχει πλήρως το σκοπό τους! Ενώ η Ελλάδα, με 11.000.000 Έλληνες,  θα έπρεπε να έχουμε διπλάσιο αποτέλεσμα υπέρ της αλήθειας!

Αυτό σημαίνει ότι εμείς οι Έλληνες δεν γνωρίζουμε ή αδιαφορούμε να συμμετάσχουμε μαζικά στο “δημοψήφισμα”.

Για τον σκοπό αυτό οι Παμμακεδονικές οργανώσεις και οι ομογενείς στην Αμερική καλούν τους Έλληνες όπου γης να συμμετάσχουν στην διαδικασία ώστε να πάρουν αποστομωτική απάντηση οι Σκοπιανοί και όποιοι στην Αμερική ανέλαβαν να “¨τρέξουν” ένα τέτοιο “δημοψήφισμα”, για προφανείς λόγους.

Βέβαια η ιδέα ότι μία τέτοια μεθόδευση των Σκοπίων ή των όποιων εμπνευστών της  θα μπορούσε να έχει και επιπτώσεις στην άσκηση Εξωτερικής Πολιτικής των ΗΠΑ ή να επιφέρει ανατροπή των αποφάσεων της Γενική Συνέλευσης του ΟΗΕ, μάλλον είναι ουτοπική, ωστόσο επειδή ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το πως ασκείται η διεθνής πολιτική, καλό θα είναι να σταλεί η ηλεκτρονική διεύθυνση του “δημοψηφήσματος”  σε όσους περισσότερους μπορεί ο καθένας μας, ώστε να ανατραπεί η επιδίωξη των Σκοπιανών να υποκλέψουν ένα αποτέλεσμα το οποίο, σε κάθε περίπτωση, θα μπορούν να το επικαλούνται προπαγανδιστικά, για τη δημιουργία εντυπώσεων.

Μπορείς να ψηφίζεις κάθε 24 ώρες!

Μπείτε εδώ προκειμένου να δείτε το δημοψήφισμα.
Πηγή: pestanea.gr-NewsBomb.gr