Αθλητικά Παρασκήνια, 26 Σεπτεμβρίου 2013

  • Κανονιά από τη βούλα  vid Κανονιά από τη βούλα (vid)

    Γιώργος Καραμάνος – Σε ένα καταπληκτικό ματς η πιτσιρικαρία της Αρσεναλ απέκλεισε στα πέναλτι (4-3) τη Γουέστ Μπρομ που σημάδεψε τα… πουλιά (δις).

  • «Είμαι εδώ για να βοηθήσω»«Είμαι εδώ για να βοηθήσω»

    Νίκος Αθανασίου – Ιδανικό ντεμπούτο για τον Βίκτωρ Κλωναρίδη ο οποίος πέτυχε γκολ στο ματς με τον Εργοτέλη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός εξέφρασε την ικανοποίησή του και επισήμανε πως ήρθε στον Παναθηναϊκό για να βοληθήσει όπως μπορεί.

  • Οι νέοι, τα νέα και ο μάστορας ΙμπαγάσαΟι νέοι, τα νέα και ο μάστορας Ιμπαγάσα

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τα μαντάτα που έφεραν τα ματς του κυπέλλου σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και για το μαγικό ποδόσφαιρο του Αργεντινού μπαλαδόρου.

  • «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο δεύτερο»«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο δεύτερο»

    Νίκος Αθανασίου – Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών έμεινε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου, τονίζοντας ωστόσο πως με το ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος αδίκησαν τους εαυτούς τους.

  • 15 μέρες εκτός ο Μασεράνο15 μέρες εκτός ο Μασεράνο

    Γιώργος Καραμάνος – Ο Αργεντινός αμυντικός της Μπαρτσελόνα υπέστη διάταση δικεφάλου κόντρα στη Σοσιεδάδ και θα μείνει μισό μήνα εκτός.

  • «Τελειώνει» ο Ραμί«Τελειώνει» ο Ραμί

    Γιώργος Καραμάνος – Η Βαλένθια προχώρησε σε διακοπή συμβολαίου του Αντίλ Ραμί, ο οποίος ούτως ή άλλως ήταν ο επόμενος που θα πουλούσε.

  • Με πολλές απουσίες και ο ΑπόλλωναςΜε πολλές απουσίες και ο Απόλλωνας

    Φώτης Καρακούσης – Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα για το ματς Κυπέλλου της Πέμπτη κόντρα στον Πλατανιά στα Περιβόλια, με τον Αλέκο Βοσνιάδη όμως να ξεκουράζει πέντε από τους βασικούς του.

  • Το… άγιο 33 του ΚλάουςΤο… άγιο 33 του Κλάους

    Γιώργος Βροντάκης – Ο ΠΑΟΚ εξηγεί στη “σημειολογία των αριθμών” για ποιους λόγους ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει επιλέξει το νούμερο 33 στη φανέλα του.

  • Ο Σένα και το American Dream!Ο Σένα και το American Dream!

    Θάνος Σαρρής – Το gazzetta.gr συνάντησε στη Νέα Υόρκη τον Μάρκος Σένα, με τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2008 να μιλάει για την μεγάλη καριέρα του και τους λόγους που επέλεξε να τη συνεχίσει στις ΗΠΑ και την ιστορική Νιου Γιορκ Κόσμος.

  • «Ζήτα συγγνώμη από τον εαυτό σου»«Ζήτα συγγνώμη από τον εαυτό σου»

    – Ο Κάτσε επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και χαιρέτησε όλους τους συμπαίκτες του εκτός από τον Βούκιτς καθώς ο Σέρβος του γύρισε την πλάτη.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/