Αθλητικά Παρασκήνια, 2 Οκτωβρίου 2013

  • Τα βρίσκουν Παράσχος και ΠαπαδόπουλοςΤα βρίσκουν Παράσχος και Παπαδόπουλος

    Φώτης Καρακούσης – Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έδωσε τις εξηγήσεις που όπως φαίνεται ήθελε ο Γιώργος Παράσχος, σχετικά με την απόφαση του επιθετικού να εκτελέσει το πέναλτι με την Καλλονή και στον Ατρόμητο συνεχίζουν χωρίς πρόβλημα.

  • Η Άντερλεχτ που είδα και πώς να την νικήσεις...Η Άντερλεχτ που είδα και πώς να την νικήσεις…

    Μιχάλης Τσόχος – Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει για την ομάδα που είδε κόντρα σε Μπενφίκα και Λιρς και καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι ο Ολυμπιακός όσο εύκολα μπορεί να την κερδίσει, άλλο τόσο εύκολα χάνει κιόλας…

  • «Άλλη φιλοσοφία με Καϋμενάκη»!«Άλλη φιλοσοφία με Καϋμενάκη»!

    Φώτης Καρακούσης – Ο πρώην πλέον τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Τσιώλης μιλάει στο gazzetta.gr τονίζοντας πως ο λόγος της αποχώρησης είναι η διαφορά φιλοσοφίας που είχε στην διαχείριση με τον Γιάννη Καϋμενάκη.

  • Σε απολογία Σπανός, Ματζουράκης και πέντε ΠΑΕΣε απολογία Σπανός, Ματζουράκης και πέντε ΠΑΕ

    Φώτης Καρακούσης – Κλήσεις σε απολογία σήμερα Τρίτη, με την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας να καλεί τους Σπανό, Ματζουράκη και πέντε ομάδες.

  • Στην Ζυρίχη ο ΣαρρήςΣτην Ζυρίχη ο Σαρρής

    – Το παρών στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποδοσφαίρου της FIFA θα δώσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, ο οποίος αναχώρησε για την Ζυρίχη.

  • Γκαλίτσιος: «Θα βάλει γκολ και θα νικήσει ο Ολυμπιακός»Γκαλίτσιος: «Θα βάλει γκολ και θα νικήσει ο Ολυμπιακός»

    – Ξεκάθαρο προβάδισμα στον Ολυμπιακό αναφορικά με το ματς με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο την Τετάρτη, έδωσε ο αμυντικός της Λόκερεν Γιώργος Γκαλίτσιος, τονίζοντας πως οι “ερυθρόλευκοι” θα βάλουν γκολ και θα νικήσουν.

  • Με Λούκας στην ΟλλανδίαΜε Λούκας στην Ολλανδία

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Λούκας είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Πέμπτης με την Αλκμααρ, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Πάμπλο Γκαρσία.

  • Έφτασε για το «διπλό» ο Ολυμπιακός  vid Έφτασε για το «διπλό» ο Ολυμπιακός (vid)

    – Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στις Βρυξέλλες, όπου θα αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ, θέλοντας να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της! Αποθέωση στο αεροδρόμιο του Βελγίου!

  • Παίκτες βγάζει, αν βγάλει κι αποτελέσματα…Παίκτες βγάζει, αν βγάλει κι αποτελέσματα…

    Κώστας Νικολακόπουλος – Ο Κ. Νικολακόπουλος βλέπει στο blog του στο gazzetta από μία διαφορετική οπτική τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό. Και μνημονεύει και το…+60 έναντι του ΠΑΟΚ!

  • Πρωταθλητές σε κρίση...  pics Πρωταθλητές σε κρίση… (pics)

    Γιώργος Βροντάκης – Τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη έχουν ξεκινήσει από τον Αύγουστο, όμως, οι πρωταθλητές όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr βρίσκονται ακόμα σε… διακοπές! Ολυμπιακός και Πόρτο την διαφορά!

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/