Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής, περιμένει «Παπα» ο Σάντος

Χωρίς προβλήματα, αλλά με ένα ερωτηματικό ολοκληρώθηκε η δεύτερη προπόνηση της Εθνικής για τον αγώνα με τη Σλοβακία. Μοναδικό ερώτημα την δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Έτσι οι σκέψεις του Φερνάντο Σάντος, στην περίπτωση που ο αμυντικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν προλάβει, είναι να χρησιμοποιήσει το κεντρικό δίδυμο Μανωλά-Σιόβα.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική θέλει δύο νίκες και «στραβοπάτημα» της Βοσνίας για να πάρει την απευθείας πρόκριση. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η «γαλανόλευκη» καλείται να διεκδικήσει το εισιτήριο της για το Μουντιάλ μέσω των μπαράζ του Νοεμβρίου.

Εν τω μεταξύ πριν από την προπόνηση ο Αλέξανδρος Τζιόλης με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως οι νίκες με Σλοβακία και Λιχτενστάιν είναι μονόδρομος και στην συνέχεια θα κοιτάξουμε την Βοσνία ενώ ζήτησε και την υποστήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζιόλη:

Για τα ματς με Σλοβακία και Λιχτενστάιν: «Είναι ένα ζευγάρι αγώνων που έχουμε μπροστά μας και πρέπει να τους κερδίσουμε. Πρέπει να κάνουμε την υποχρέωσή μας, να νικήσουμε και οι αντίπαλοί μας οι Βόσνιοι να στραβοπατήσουν. Εμείς όμως από την Παρασκευή πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας».

Για τη δύσκολη Σλοβακία:
«Η Σλοβακία είναι μια πολύ καλή ομάδα όπως έχουμε δει, όμως παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να δείξουμε να παρουσιάσουμε τις δυνατότητές μας και την αξία μας μέσα στο γήπεδο και ευελπιστούμε πως εμείς θα είμαστε τελικά οι νικητές».

Για το αν υπάρχουν πιθανότητες να στραβοπατήσει η Βοσνία:
«Για να είμαστε ειλικρινείς οι πιθανότητες για να στραβοπατήσει η Βοσνία δεν είναι τόσες πολλές. Έχει να αντιμετωπίσει δύο σχετικά εύκολες ομάδες, όμως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά».

Για τη στήριξη του κόσμου κόντρα στην Λετονία κι αν θα επαναληφθεί στα δύο επόμενα ματς:
«Θα είναι ένα όμορφο ματς και δεν υπάρχει λόγος να μην έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει. Δημιουργήθηκε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα την προηγούμενη φορά και ελπίζουμε να γίνει το ίδιο και με την Σλοβακία».

Για τις απουσίες που αντιμετωπίζει ο Φερνάντο Σάντος: «Είναι αρκετά παιδιά και όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε την Εθνική μας ομάδα. Δεν έχουμε δείξει προβλήματα όταν λείπουν ποδοσφαιριστές».

Παρακολουθείστε την προπόνηση, από τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.