ΤΩΡΑ: Κλειστή η Μεσογείων στο ύψος του Πεντάγωνου από εργαζόμενους στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν εργαζομένοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά έξω από το Πεντάγωνο. Κλειστά και τα δύο ρεύματα της Μεσογείων αυτή την ώρα. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται παρατεταγμένες στην είσοδο του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

Η κοροϊδία δεν έχει τέλος για τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, οι οποίοι επί 18 μήνες προσπαθούν να επιβιώσουν με υποσχέσεις που εως τώρα δεν υλοποιούνται.

Στις 30 Σεπτεμβρίου έληξε η προθεσμία για την εκ περιτροπής εργασία στα ναυπηγεία

Η εργοδοσία των ναυπηγείων θα έπρεπε λοιπόν να απασχολήσει κανονικά τους εργαζόμενους με πλήρες ωράριο ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Η ιδιοκτήτες λένε πως η καθυστέρηση οφείλεται στην κυβέρνηση καθώς ούτε οι διαπραγματεύσεις έχουν ολοκληρωθεί, ούτε τα χρήματα που οφείλει το κράτος από προηγούμενα έργα έχουν καταβληθεί.

Και ενώ ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλον, οι εργαζόμενοι βρίσκονται στη μέση και αυτό που ζητούν είναι δουλειά και όχι ελεημοσύνη.

Αυτή τη στιγμή είναι κλειστά και τα δύο ρεύματα της Μεσογείων από το ύψος της Λεωφόρου Δημοκρατίας εως την Κατεχάκη λόγω της διαμαρτυρίας των εργαζομένων έξω από το Πεντάγωνο.  

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

 

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Ισχυρές δυνάμεις ΜΑΤ και ΥΜΕΤ ειναι παρατεταγμένες στην είσοδο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

 

ΦΩΤΟ NEWSIT
NEWSIT