Αθλητικά Παρασκήνια, 16 Οκτωβρίου 2013

  • Τα μεγάλα ατού της Εθνικής στα μπαράζ Τα μεγάλα ατού της Εθνικής στα μπαράζ

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την εμπειρία, το know-how μιας ομάδας που το έχει ξανακάνει, και για τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη δουλειά και να μας πάνε Μουντιάλ.

  • «Αποκεφαλισμός» για Ιταλία  vids «Αποκεφαλισμός» για Ιταλία (vids)

    – Οι Ιταλοί αυτοκτόνησαν (2-2 με Αρμενία) και χάρισαν στην Ελβετία τη θέση τους ως επικεφαλής ομίλου στο Μουντιάλ. “Κηδεία” των Ολλανδών στους Τούρκους. Ολα τα αποτελέσματα…

  • Ίωση ο ΛόρενςΊωση ο Λόρενς

    Μάκης Σταθάτος – Χωρίς τον Λίαμ Λόρενς που ταλαιπωρείται από ίωση ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

  • Ο Μπρέσεβιτς και το λεξικόΟ Μπρέσεβιτς και το λεξικό

    Γράφει ο… Αετός! – Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν περισσότερο στην ΑΕΚ και την Ελλάδα, προσπαθώντας να μάθει και τη γλώσσα.

  • Οδύσσεια και... Ακρόπολη το Λιχτενστάιν!Οδύσσεια και… Ακρόπολη το Λιχτενστάιν!

    – Η αποστολή της αντίπαλου της Εθνικής μας ταλαιπωρήθηκε για να φτάσει στην Αθήνα, ωστόσο δεν πτοήθηκε και έκανε κανονικά επίσκεψη στην Ακρόπολη.

  • Άδεια σε ΣτοχΆδεια σε Στοχ

    – Ο Μίροσλαβ Στοχ επέστρεψε στον ΠΑΟΚ καθώς είναι τιμωρημένος με την Εθνική Σλοβακίας, αλλά ο Χουμπ Στέφενς του έδωσε άδεια.

  • Το καθήκον της και ελπίζειΤο καθήκον της και ελπίζει

    Μάκης Σταθάτος – Με το μυαλό στην Λιθουανία η Εθνική Ομάδα υποδέχεται το Λιχτενστάιν (20:00, MEGA/OTE SPORT1) στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στην προσπάθεια πρόκρισης στο Μουντιάλ.

  • Επίσημα τέλος ο Λεμονής από τον ΛεβαδειακόΕπίσημα τέλος ο Λεμονής από τον Λεβαδειακό

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Τάκης Λεμονής εξέφρασε την επιθυμία του να μην συνεχιστεί η συνεργασία του με τον Λεβαδειακό και παρότι ο Κομπότης ήταν αντίθετος, τελικά οι δύο πλευρές χώρισαν.

  • Εξιχνιάστηκε η απόπειρα και αναζητούν τον δράστηΕξιχνιάστηκε η απόπειρα και αναζητούν τον δράστη

    – Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της, η Αστυνομία εξιχνίασε την απόπειρα δολοφονίας 23χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής στο Παγκράτι και πλέον αναζητεί τον δράστη. Για οπαδικές διαφορές χωρίς να λέει ομάδες κάνει λόγο η ανακοίνωση.

  • Το ISO του Σάντος στον ΜήτρογλουΤο ISO του Σάντος στον Μήτρογλου

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος εξηγεί πόσο φυσιολογική και πιθανή μοιάζει πλέον η μεταγραφή του 25χρονου killer σε μια Ντόρτμουντ, μετά και από τις συστάσεις του Πορτογάλου προπονητή.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/